Aρσέν, δεν πείθεις...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Aρσέν, δεν πείθεις...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα περιμένει αντίδραση από τη Σίτι, δεν τον πείθει η ομάδα του Βενγκέρ και ανοίγει τα βιβλία του να βρει αριθμούς και παραδόσεις!

Κι αν χάσει;;; Σύντροφοι δύσκολα τον Βενγκέρ να μένει και τη νέα σεζόν στο Λονδίνο χωρίς να έχει σηκώσει κούπα ή να έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για το Champions League. Σήμερα έχει την ευκαιρία να βάλει στο παλμαρέ του τίτλο που δεν είχε αποκτήσει μέχρι τώρα στην καριέρα του, το League Cup. Ναι, δεν έχει την λάμψη πρωταθλήματος, αλλά είναι κούπα και θα βοηθήσει ψυχολογικά. Ανοιξα τα βιβλία μου να δω αριθμούς κι έπαθα το σοκ μου... Για την Άρσεναλ είναι ο έκτος τελικός στο League Cup. Έχει χάσει περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα στην ιστορία (5). Έχει κερδίσει 2 φορές, το 1987 και το 1993. Αντίθετα, η Σίτι θα κάνει την 6η εμφάνισή της σε τελικό League Cup και την 3η της στις τελευταίες 5 σεζόν. Οι Πολίτες έχουν κερδίσει στις 4 από τις προηγούμενες 5 φορές, απέτυχαν μόνο το 1974.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

τη μάχη των πάγκων θα παιχθούν πολλά σύντροφοι. Ο Γκουαρδιόλα έχει νικήσει σε έξι από τις προηγούμενες επτά μεγάλες αναμετρήσεις σε εγχώριους και ευρωπαϊκούς τελικούς. Αντίθετα, ο Βενγκέρέχει κερδίσει επτά από τους δεκά εγχώριους τελικούς του με την Άρσεναλ.

Οι Λονδρέζοι θέλουν πολύ αυτή την κούπα, αλλά η Σίτι θα βγάλει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό σοκ, ο Γκουαρδιόλα επιθυμεί διακαώς όλους τους τίτλους στο Νησί και το διπλό τιμάται στο 1.60. Φίλοι μου είναι ΟΜΑΔΑ η Σίτι, η Αρσεναλ πήρε τα πάνω της με τις μεταγραφές, αλλά δεν πείθει... Με ρίσκο και το Over 3.5 γιατί και οι δυο είναι... φωτιά επιθετικά!

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα