Με... ρίσκο στο Λονδίνο!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Με... ρίσκο στο Λονδίνο!

bet365

O γεροΓιοβάισα θυμάται τα νεανικά του χρόνια στο Λονδίνο και ως... σοφός πλέον μιλά για τον αποψινό αγώνα του Στάμφορντ Μπριτζ!

Εβδομάδα... φωτιά κι αυτή που άρχισε σύντροφοι! Και Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ και Euroleague και Dancing with the Stars! Βλέπετε, χαρίζω και στη Σβετλάνα λίγο... ποιοτικό χρόνο για να μην την... ψάχνω μετά! Τσέλσι - Μπαρτσελόνα και το ζευγάρι αυτό μου θυμίζει τα νεανικά μου χρόνια όταν άφηνα τη δουλειά να τρέχω στο Λονδίνο για μπάλα! Ημουν μέσα όταν οι Αγγλοι ήταν έτοιμοι να χιμήξουν σε εκείνον τον απίθανο Νορβηγό διαιτητή ζητώντας του... πέντε πέναλτι. Παιδιά ηρεμήστε, εκτός από το πρώτο, δεν υπήρξαν άλλες παραβάσεις...

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Aπό το 2009 στο 2018, τα μαλλιά άσπρισαν, αλλά τουλάχιστον γίναμε και πιο σοφοί! Η Μπαρτσελόνα δε με πείθει τον τελευταίο μήνα, είναι... ανύπαρκτη στο πρώτο ημίωρο, μου βγάζει μια κούραση τρελή. Κι από την άλλη η Τσέλσι που αμυντικά μοιάζει με... παιδική χαρά! Πιστεύω πως ο Κόντε δεν θα πάρει πολλά ρίσκα, βασικό μέλημά του είναι αποδιοργανώσει την ισπανική ομάδα και να μην της δώσει το δικαίωμα να βρει χώρους. Η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε παίζει πιο συντηρητικά, προέρχεται από 5 διαδοχικά under. Σύντροφοι λέω να ρισκάρω με την ισοπαλία, δεν έπεσα άλλωστε εκτός στο Τορίνο. Στο 3.40 το Χ, σημείο ελκυστικό για την εικόνα που παρουσιάζουν!

Να κάνεις την απίστευτη πορεία στους ομίλους, να φτάνεις άξια στην κορυφή και να σου πέφτει η Μπάγερν στην επόμενη φάση. Ε, ήμαρτοννν... Σκληρό καρύδι φέτος η Μπεσίκτας στη Ευρώπη, εύκολο το έργο της Μπάγερν όμως δεν το λες. Αλλωστε, μόνο σε ένα εκτός έδρας δεν σκόραραν οι πρωταθλητές Τουρκίας μέχρι στιγμής, μπορούν να βρουν γκολ στο Μόναχο μιας και οι Βαυαροί τα έχουν τα θεματάκια τους στην άμυνα. Το g/g στο 2.30 είναι ρίσκο με αρκετό ενδιαφέρον!

Σύντροφοι τα λέμε το βράδυ στο live...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα