Ταξίδι στ' αστέρια!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ταξίδι στ' αστέρια!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα είναι ευτυχισμένος για την επιστροφή στ' αστέρια και μπαίνει ορεξάτος στο Champions League.

Σύντροφοι καλησπέρα! Τι ευτυχία, τι ευτυχία, αρχίζει το Champions League και δεν θα με «χαλάσει» ούτε η γκρίνια της κυράς. Τι και αν έχει Dancing with the Stars, εδώ θα χορέψει ο Κέιν, ο Ντε Μπρόινε, ίσως για... λίγα λεπτά και ο Ιγουαΐν! Ματσάρες και πάμε με φόρα από το Σάββατο! Σας είπα γκολ ο Τυφώνας στο ντέρμπι του Λονδίνου, γκολ, πολλά γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης! Ντύθηκα... γκουρού γι ακόμα μια φορά και περιμένω αποθέωση!

Προφανώς και δεν είναι αμελητέο το σερί της Γιουβέντους με τις διαδοχικές νίκες και με τα 15 ματς με μηδέν παθητικό στα 16 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά άλλο Σασουόλο και άλλο... Κέιν! Αλλωστε, η Κυρία δεν είναι απίθανο να δώσει 200 εκατ. για να τον αποκτήσει!

Αξεπέραστο live στοίχημα. Οι Καλύτερες αποδόσεις είναι εδώ! (21+)

Η Τότεναμ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα, έκανε σκόνη και θρύψαλα στον όμιλο Ρεάλ και Ντόρτμουντ, προέρχεται από σούπερ εμφάνιση με την Αρσεναλ και είναι από τις πιο πειθαρχημένες ομάδες που έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Ρίσκο το Χ στο 3.10, περισσότερο με ελκύει η ισοπαλία του ημιχρόνου στο 1.91!

Τρένο η Σίτι, απίθανος παίκτης αυτός ο Ντε Μπρόινε, φέρτον Βλαδίμηρε στη Ρωσία να πάρουμε Μουντιάλ! Η Σίτι είναι μέσα σε όλους τους στόχους, αλλά στην Ελβετία θα έχει δύσκολη αποστολή. Δεν είναι η Βασιλεία ομάδα που την υποτιμάς, έχει τρεξίματα, γκάζια, ενθουσιασμό, αλλά της λείπει η εμπειρία. Βλέπω σκληρό παιχνίδι και να βρίσκουν δίχτυα και οι δυο ομάδες, γεγονός που το βρίσκουμε στο 1.91! Θα πάρω κι ένα μικρό ρίσκο με κίτρινες κάρτες, Οver 1.5 (στο 2.15) για τη Βασιλεία στο πρώτο ημίχρονο. Αλλωστε, ο Μάρεκ Σούχι, γνωστός για το... σκληρό παιχνίδι του πιθανό να δεχθεί και σήμερα.

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα