Φωτιά η Αρσεναλ, καυτός ο Κέιν!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Φωτιά η Αρσεναλ, καυτός ο Κέιν!

bet365

Η Αρσεναλ πετάει, ο Κέιν είναι καυτός και ο γερο-Γιοβάισα ανυπομονεί για το ντέρμπι του Λονδίνου στο Γουέμπλεϊ.

Καλημέρα σύντροφοι κι αυτή τη φορά το μπάσκετ είχε την τιμητική του! Σας είπα, δεν μπορώ τη γκρίνια σπίτι, στήριξα τους «αιώνιους» κι αυτοί δεν με απογοήτευσαν!

Το Λονδίνο είναι έτοιμο να υποδεχθεί ματσάρα, ένα ντέρμπι δίχως αύριο, αφού το σεντόνι δεν μπορεί να περιμένει τον ηττημένο! Είναι αλήθεια, ο χαμένος... χάνεται! Η Αρσεναλ θα μείνει πίσω, πολύ πίσω, ενώ η Τότεναμ θα αδειάσει ψυχολογικά! Σύντροφοι, η νέα Αρσεναλ αλλάζει, με την Εβερτον ήταν σκέτη φωτιά και η τριπλέτα Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ, Οζίλ έκανε απίθανα πράγματα! Είναι η πρώτη αναμέτρηση των Spurs με την Άρσεναλ στο Γουέμπλεϊ μετά τον Απρίλιο του 1993 όταν είχαν βρεθεί στον ημιτελικό του FA Cup. Η Άρσεναλ είχε κερδίσει με 1-0 με γκολ του Τόνι Άνταμς. Τι παιχταράς...

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Eγώ πάντως βλέπω γκολ, ένα μεγάλο ματς, όπου από τη μία είναι ο Κέιν κι από την άλλη ο Ομπαμεγιάνγκ! Ο Κέιν έχει βάλει 21 γκολ σε 23 ντέρμπι του Λονδίνου στην Premier. Έχει μέσο όρο 0.66 γκολ ανά αγώνα. Από παίκτες που έχουν 20+ τέτοια ντέρμπι μόνο ο Ανρί έχει πιο καλό ποσοστό με 43 γκολ σε 59 ματς και 0.73 μέσο όρο. Το Οver 3.5 είναι στο 2.10, ενώ να σκοράρει ο 24χρονος επιθετικός το βρίσκουμε στο 1.70!

Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει σκοράρει 4 γκολ σε 4 προηγούμενες εμφανίσεις του εναντίον της Τότεναμ. Μία στο Champions League και 3 στο Europa, όπου τη βρίσκει δηλαδή την πληγώνει και να το βρει ξανά δίχτυα είναι στο 2.20!

Για αγώνες με ατέλειωτο live streaming*... πρώτο τραπέζι Vista. Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις (21+)

Πάμε και στο Μπερναμπέου! Πρόβα τζενεράλε ενόψει Champions League, ο Ζιντάν όμως δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για νέα γκέλα. Ετσι, ρίχνει από την αρχή το BBC στην ενδεκάδα και δείχνει ότι δεν έχει διάθεση για αλλαγές. Βοηθάει το επιθετικό στυλ της Σοσιεδάδ για υψηλό σκορ στο «Μπερναμπέου» παρά την απώλεια του Ζοσέ και το Over 4.5 είναι στο 2.15!

Αυτά αναγνώστη μου, γιατί εδώ είναι όλα παγωμένα και όλη τη μέρα είμαι στο πόδι για... ξεχιόνισμα. Λέμε τώρα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα