H Μίλαν είναι ζωντανή, αλλά η Λάτσιο ισχυρή!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
H Μίλαν είναι ζωντανή, αλλά η Λάτσιο ισχυρή!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα... ξαναπήρε το μάθημά του στο μπάσκετ και είναι έτοιμος με ποδοσφαιρικές προτάσεις να πάρει την... εκδίκησή του!

Σύντροφοι καλησπέρα. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω το νέο μπλακάουτ στο Βελιγράδι! Ημουν τόσο σίγουρος ότι θα κάνει την ανατροπή ο Ολυμπιακός όσο και ότι ο Πούτιν θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές! Λέτε να γίνει κάτι; Μπα... Θα ήθελα να ήμουν και 'γω στα αποδυτήρια να άκουγα τι συνέβη.... Καταστροφική η μπασκετική εβδομάδα, μιας και ο Καβαλιάουσκας... ντύθηκε Αντονι Ντέιβις! Εχει ο καιρός γυρίσματα...

Αξεπέραστο live στοίχημα. Οι Καλύτερες αποδόσεις είναι εδώ! (21+)

Πάμε στο ποδόσφαιρο και στη Serie A! Ντέρμπι στο Μιλάνο και η Λάτσιο ανεβαίνει στο Μιλάνο με στόχο να χτυπήσει χαρμόσυνα τις καμπάνες στη Madonnina, αφού φουλάρει για σεντόνι. Βέβαια, η Μίλαν δεν κατέρρευσε από τις διαδοχικές σφαλιάρες και ο Γκατούζο κάτι κάνει καλό... επιθετικά! Ναι, το πιο εντυπωσιακό στατιστικό του, δεν είναι αμυντικό αλλά επιθετικό. Οι αριθμοί λένε ότι η Μίλαν είναι η ομάδα με τα περισσότερα σουτ προς την εστία (46) από την 1η Δεκεμβρίου ως σήμερα, αφήνοντας πίσω τις Γιουβέντους και Λάτσιο (από 43 έκαστη), Νάπολι (42) και Ρόμα (40). Θα στηρίξω την επιλογή μου να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, απόδοση που τιμάται στο 1.60!

Οσο για τους Λατσιάλι πάτησαν στην 3η θέση μεσοβδόμαα και έφτασαν στα 56 γκολ! Τι σημαίνει αυτό; Οχι απλά ότι έχουν την καλύτερη επίθεση της Serie A αλλά και την 4η καλύτερη της Ευρώπης, πίσω από Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα. Τι απίθανα πράγματα κάνει ο Ιντσάγκι... Αν τον είχε η Ιταλία, μάλλον το όνειρο του Μπουφόν θα έμενε ζωντανό! Οver 2.5 λοιπόν στο 1.75!

Υπάρχει και δυνατό ντερμπάκι στη Μασσαλία! Θέλει η Μαρσέιγ σεντόνι; Απόδειξη! Τι θα στηρίξουμε; Ασο λόγω του ισχυρού «Βελοντρόμ» ή over που προκύπτει από τον τρόπο παιχνιδιού της Μονακό. Πάμε στο δεύτερο σημείο που τιμάται στο 1.65!

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα