Ο Κλοπ ξέρει τον τρόπο...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο Κλοπ ξέρει τον τρόπο...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ετοιμάζεται για την κορυφαία παράσταση του Νησιού τη δεδομένη χρονική στιγμή! Οι πιο φορμαρισμένοι τα λένε στο Ανφιλντ και ο Κλοπ... απειλεί!

Σύντροφοι απόψε έχει ντέρμπι και δεν το κουνάω από το σπίτι ούτε κι αν μου ζητήσει κρυφά ραντεβού η Anastasia Knyazeva! Υπέροχα καταγάλανα μάτια και προσωπάκι που θυμίζει κούκλα, αλλά εγώ δεν χάνω το ντέρμπι των... αήττητων! Κλοπ εναντίον Γκουαρδιόλα και ματσάρα που θα μας κρατήσει καθηλωμένους. Μια ψυχή μου είπε πως «Καλύτερα να έχει ήττα η Σίτι πριν τα ματς του Champions League» για να μη φορτωθεί με άγχος..», μια άλλη ψυχή μου τόνισε: «Νο Κουτίνιο, Νο πάρτι». Εγώ ξέρω πως το γόητρο είναι τεράστιο κίνητρο και κανείς από τους δυο τεχνικούς δεν θέλει να χάσει!

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

ήττητη η Λίβερπουλ στα 16 τελευταία παιχνίδια και ο Κλοπ μοιάζει να έχει βρει ρυθμό στο rotation. Εξάλλου, κανένας άλλος προπονητής δεν έχει κερδίσει τον Γκουαρδιόλα πιο συχνά από τον Γερμανό σε όλες τις διοργανώσεις. Το λες και... παράδοση! Υπάρχει πάντως κάτι πιο δυνατό! Από τότε που ο Κλοπ ανέλαβε την Λίβερπουλ τον Οκτώβριο του 2015 οι Reds έχουν κερδίσει περισσότερους πόντους ανάμεσα στους Big Six από κάθε άλλον (39). Έχουν επίσης παραπάνω νίκες, περισσότερα γκολ από κάθε άλλον και θα τολμήσω να μιλήσω για άσο στο 3.10! Ξέρω φίλοι μου ρίσκο, αλλά η Λίβερπουλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σύμμαχός της, ο Σαλάχ, αυτός ο παιχταράς που κάνει το Νησία να παραμιλάει! Οι αριθμοί δε λένε ποτέ ψέματα... Εχει συμμετοχή σε 22 γκολ από τα 21 ματς στην Premier που ξεκίνησε με τη Λίβερπουλ (17 γκολ και 5 ασίστ) κι ένα δικό του τέρμα απόψε τιμάται στο 2.50!

Παίξε νόμιμα στις μεγάλες διοργανώσεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα