Μόνο η έμπνευση μετράει

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μόνο η έμπνευση μετράει

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δεν είχε έμπνευση για το κλάσικο και το άφησε στην άκρη για να μην σας στείλει κουβά. Έχει, φυσικά, άλλες... χριστουγεννιάτικες επιλογές.

Ξέρω αξιότιμοι αναγνώστες, όλοι περιμένατε το κλάσικο. Στοίχημα, όμως, είναι να παίζεις όταν πιστεύεις σε ένα σημείο. Κι εγώ δεν έβλεπα κάτι που να μην μας έστελνε κουβά. Ήταν ένας από τους κανόνες που μου έμαθε ο θείος μου ο Μπορίς. Οπότε, προχωράμε στα υπόλοιπα, μιας και μπάλα δεν παίζει μόνο η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Σας άφησα να το απολαύσετε πριν ποντάρετε.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ξεκινάμε από την Ιταλία, όπου το μεγάλο ματς είναι εκείνο ανάμεσα στην Γιουβέντους και στην Ρόμα. Ο άσος στο 1.80 έχει το προβάδισμα, αλλά η πιο λογική επιλογή μοιάζει το Under στο 1.75, μιας και πληρώνει πάνω-κάτω το ίδιο. Οι Ρωμαίοι δείχνουν εκπληκτική αμυντική συμπεριφορά, η Γιουβέντους αν πετύχει πρώτο το γκολ θα παίξει αμυντικά, ενώ τους φιλοξενούμενους δεν θα χαλάσει καθόλου η ισοπαλία. Όπως και με τη Νάπολι, αναμένω κλειστό ματς από την Γιουβέντους, όπως θα έκανε και ο Κουρμπάν Μπερντίεβ.

Στην Premier League η Γιουνάιτεντ έχει δύσκολη έξοδο στο Λέστερ. Ο Μουρίνιο, όμως, έχει φτιάξει φέτος μία ομάδα που αυτά τα ματς δείχνει να τα έχει, έστω και στο γκολ. Στο 1.87 το διπλό είναι μια χαρά και δεν χρειάζεται να το τραβήξουμε. Η παράδοση, άλλωστε, λέει ότι η Γιουνάιτεντ έχει χάσει 1 ματς (τον Σεπτέμβριο του 2014) στις 12 τελευταίες επισκέψεις της στο Λέστερ. Αυτό που θα σου πω είναι ότι ο Λίνγκαρντ έχει σκοράρει και στις 3 τελευταίες εξόδους των κόκκινων διαβόλων (4 γκολ), οπότε μας δίνει επιλογή για ένα ειδικό. Χώρους θα βρει στην κόντρα, είναι σε φόρμα και στο 3.00 προσφέρεται να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για την Μίλαν αναγνώστη μου τα έχουμε ξαναπεί: τόσο χάλια άντε να είναι η ΣΚΑ εδώ στα βόρεια. Τώρα, με αντίπαλο την Αταλάντα τα πράγματα θα είναι ξανά δύσκολα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα και κανένα από αυτά δεν κατάφερε να κερδίσει η Μίλαν... Αν οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν πιο εύκολα εκτός έδρας φέτος, θα άξιζε το διπλό. Υποψιασμένες οι αποδόσεις αυτή τη φορά και θα ποντάρω στο σημείο που πληρώνει καλύτερα: την ισοπαλία στο 3.30. Από εκεί και πάρε, σε κάθε ματς των ροσονέρι το G/G αποτελεί πάντα επιλογή (στο 1.75). Αυτά αναγνώστη μου για σήμερα και καλά Χριστούγεννα (ξέρω ότι φτάνουν πιο γρήγορα στην Ελλάδα)! Μην ξεχνάς ότι κατά τη διάρκεια των γιορτών εδώ θα είμαστε να τα λέμε γιατί και χρήματα χρειαζόμαστε για δώρα και μπάλα θα έχει σχεδόν κάθε μέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα