Κάνει κρύο, καιρός για... στοίχημα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κάνει κρύο, καιρός για... στοίχημα

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έχει ανάψει το τζάκι, έχει φορέσει τα γυαλιά του μελετά για ώρες τις καλύτερες επιλογές του.

Τα χιόνια ήρθαν αξιότιμοι αναγνώστες, αν και μαθαίνω ότι εκεί κυρίως ήλιο έχετε. Δεν ζηλεύω όμως. Μου αρέσει ο χειμώνας. Να σου πω την αλήθεια, πάντα αφορμή να κλειστώ σπίτι ψάχνω. Ζεστούλα, λίγη βόντκα μόλις πέσει ο ήλιος, σύνδεση με κάθε γωνιά της Ευρώπης για μπαλίτσα και η ώρα περνάει πιο ευχάριστα από ποτέ.

Έτσι, όπως καταλάβατε, θα περάσω και την Κυριακή. Θα δω, φυσικά, την Ρεάλ που δυσκολεύεται πολύ φέτος. Τον τελευταίο μήνα τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του Ζιντάν έχουν απασχολήσει πολύ τον Τύπο και από τις 10 από 13 νίκες τους εκτός έδρας, επίδοση-ρεκόρ, έχουν δεχθεί γκολ. Από τη στιγμή που η Χιρόνα δυσκόλεψε και την Μπαρτσελόνα μπροστά στο κοινό της δεν βλέπω τον λόγο να μην σκοράρει και απέναντι στην Ρεάλ. Στο 1.75 το G/G στη sportingbet. Θέλουμε κάτι καλύτερο; Προφανώς και υπάρχει. Διπλό σε συνδυασμό με over στο 2.30.

Για τους Γάλλους την ξέρεις την άποψή μου αναγνώστη μου. Ψυχροί άνθρωποι. Ποτέ δεν φτάσαμε κοντά μαζί τους εδώ πάνω. Και τώρα ο Κλοντ Πιελ θα προσπαθήσει να «ζεστάνει» τη Λέστερ, που είχε μάθει στις «γλύκες» του Ρανιέρι και του Σέξπιρ. Αλλαγή προπονητή, βέβαια, είχαμε και στην Έβερτον, με τον Κούμαν να αποτελεί παρελθόν και τον Ανσγουορθ να αναλαμβάνει προσωρινά. Το σημείο θα το αποφύγω. Βλέπω, όμως, ότι η Λέστερ έχει σκοράρει στα 7 από τα 8 τελευταία της παιχνίδια, ενώ το ίδιο σερί τρέχει και η Έβερτον. Στο 1.75 θα βρείτε το G/G και στο 1.95 το over στη sportingbet.

Αυτά αναγνώστη μου γιατί είμαι έτοιμος να χωθώ ξανά στην κουβέρτα μου τώρα που τελείωσε το κείμενο και να απολαύσω μπαλίτσα (εδώ ξεκινάει από νωρίς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα