Στην 25η θέση έμεινε ο Κοκκαλάνης

Στην 25η θέση έμεινε ο Κοκκαλάνης

Στην 25η θέση έμεινε ο Κοκκαλάνης

Ο Βύρων Κοκκαλάνης κατέλαβε την 25η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX που ολοκληρώθηκε στην Ενοσίμα της Ιαπωνίας με τη συμμετοχή 102 σκαφών. 

Μετά από 9 κούρσες ο Ελληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 184 βαθμούς.

Παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Κινέζος Μπ. Γε με 51 βαθμούς, δεύτερος ήταν ο Ελβετός Μ. Σ. Λανζ με 53β. και τρίτος ο επίσης Κινέζος Μ. Γκάο με 68 βαθμούς.

«Επιστρέφουμε από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά σίγουρα αποκτήσαμε πολύτιμη εμπειρία και γνώση για τον θαλάσσιο στίβο των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό μου.. Χωρίς την Εθνική Ασφαλιστική η συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα ήταν αδύνατη! Επίσης ευχαριστώ τον ναυτικό μου όμιλο ΝΑΟΒΒ για την πολύτιμη βοήθεια του!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @nikoskaklamanakis που μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, και δυστυχώς μήνες μετά δεν έχει δοθεί μία λογική λύση, κατάφερε να ταξιδέψει στην Ιαπωνία τελευταία στιγμή για να βρίσκεται στο πλευρό μου. Λυπάμαι που η Ελλάδα συνεχίζει να ξεχνάει τους αθλητές της και ελπίζω να ξημερώσουν καλύτερες μέρες στον Ελληνικό αθλητισμό», ήταν η ανάρτηση του Κοκκαλάνη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Best of internet