Aρσέν, ξέρω τι έκανες πέρσι...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Aρσέν, ξέρω τι έκανες πέρσι...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ξύπνησε χαρούμενος από τη μάχη εκατομμυρίων, αλλά εκστασιάζεται περισσότερο με τη ματσάρα του Ανφιλντ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Αρσεναλ.

Εξαιρετική παράσταση ανάμεσα στον Floyd Mayweather και τον Conor McGregor, αλλά πιστέψτε με σαν αυτή του Ανφιλντ δεν θα είναι... Κλοπ vs Βενγκέρ και το βλέμμα τους σε Κουτίνιο και Σάντσες. Ο ένας θέλει Μπαρτσελόνα, ο άλλος Σίτι, αλλά οι δυο προπονητές δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους του χωρίς αυτούς! Γι αυτό... Σβετλάνα κάνε μας τη χάρη και άφησε μου το απόγευμα ελεύθερο. Υπόσχομαι εκδρομή και ψώνια την επόμενη εβδομάδα που έχει διακοπή!

Διπλό χουνέρι έκανε η Λίβερπουλ πέρσι στην Αρσεναλ, δυο νίκες, αλλά τρεις σερί έχει να κάνει από τον Μάιο του 1998! Νίκη αποδείξεων ζητάνε οι Κόκκινοι και το τρίποντο στη Sportingbet.gr είναι στο 2.10! Πως να του φάνηκε άλλωστε του Βενγκέρ όταν είδε την ομάδα του στην κλήρωση του Europa League; Εμ, Αρσέν μου η τελευταία εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Top Six της Premier ήταν τον Ιανουάριο του 2015 με τη Σίτι. Aλσατέ ξέρεις τι έκανε ο Γερμανός αυτό το διάστημα; Η Λίβερπουλ πήρε 20 βαθμούς σε 10 ραντεβού με ομάδες του Top Six, κάτι που δεν πέτυχε καμία άλλη ομάδα. Κόκκινοι από ημίχρονο στο 3.05 στη Sportingbet.gr!

Ναι, αλλά πέρσι... Λακαζέτ δεν είχε η Αρσεναλ. Σωστό! Ο Γάλλος φορ έχει επτά γκολ στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος σε Αγγλία και Γαλλία. Στο 6.00 τιμάται στη Sportingbet.gr να βρει πρώτος δίχτυα στο παιχνίδι. Απέναντί του το παιχτούρι από τη Σενεγάλη, πιο γρήγορος κι από τον... Λιτόφτσενκο! Ο Σαντιό Μανέ έχει συμμετοχή σε πέντε γκολ στα πέντε τελευταία με τους Κανονιέρηδες. Ναι, τρία τέρματα και δυο ασίστ και να βρει δίχτυα σήμερα προσφέρεται στη Sportingbet.gr στο 2.15!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα