London Calling

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
London Calling

bet365

Ο γεροΓιοβάισα απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού παρέα με την Γιούλια και χαίρεται αφάνταστα που επιτέλους ξεκίνησε η πανδαισία του ποδοσφαίρου.

Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή αξιότιμοι αναγνώστες που όλα τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν. Είναι η ώρα που τα Σαββατοκύριακα αποκτούν ξανά νόημα και εγώ χάνομαι από τον κόσμο. Μόνο μία βόλτα με την Γιούλια, την ατίθαση φοράδα μου από τα Αλτάι, πρωί-πρωί και μετά μελέτη και γράψιμο. Είτε το πιστεύεις είτε όχι αναγνώστη μου όλα για σένα γίνονται.

Θα ασχοληθώ με το ντέρμπι του Λονδίνου αρχικά. Η Τότεναμ υποδέχεται την Τσέλσι, που δέχθηκε τη σφαλιάρα της στην πρεμιέρα. Εδώ υπάρχουν αρκετά σερί, αλλά αν σε σπρώχνουν σε ένα σημείο είναι η ισοπαλία. Βλέπετε, η Τότεναμ δεν έχει χάσει κανένα από τα 14 τελευταία της παιχνίδια στην Premier League, αλλά από την άλλη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου έχει κερδίσει μόλις ένα από τα εννιά τελευταία.

Ο Ποκετίνο δεν έχει χάσει ούτε μία φορά σε λονδρέζικο ντέρμπι στον πάγκο των σπιρουνιών (9-4-0), αλλά... Η Τσέλσι μετράει μόλις 2 ήττες στα 17 τελευταία ματς με αντίπαλο την Τότεναμ, ενώ η τελευταία φορά που ξεκίνησε τη σεζόν με δύο ήττες ήταν το 1973-74! Δεν ξέρω αν σε έπεισα αναγνώστη μου, αλλά εγώ τον άσο θα τον αποφύγω. Στο 3.40 η ισοπαλία για πρώτο σημείο, στο 3.60 το διπλό. Σκεφτόμουν να παίξω για σκόρερ τον Κέιν, αλλά και εδώ τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Ναι μεν έχει 18 γκολ σε 21 λονδρέζικα ντέρμπι (όχι μόνο με την Τσέλσι), αλλά από την άλλη δεν σκοράρει ποτέ τον Αύγουστο! Το αφήνω πάνω σου αυτό λοιπόν. Α, και μην ξεχάσω. Στις 4 τελευταίες σεζόν στα μεταξύ τους ματς με γηπεδούχο την Τότεναμ είχαμε λιγότερα από 9,5 κόρνερ. Θα βρείτε αυτή την επιλογή στο 1.85.

Από την Αγγλία στην Ισπανία. Εκεί όπου Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ξεκινούν τη μεγάλη τους μάχη. Οι αποδόσεις είναι λογικά μικρές, αλλά κάτι θα προσπαθήσω να βγάλω. Δεν έχουμε, άλλωστε, τα ίδια γούστα σε αυτά. Η Ρεάλ, λοιπόν, μετράει τη μία νίκη μετά την άλλη εκτός έδρας, ενώ έχει 4 συνεχόμενες επί της Λα Κορούνια. Κάτι που μου λέει ότι στην κατάσταση που είναι, ακόμη και χωρίς τον Ρονάλντο, το σερί δεν πρόκειται να σταματήσει. Στα 4 τελευταία μεταξύ τους ματς, μάλιστα, οι Μαδριλένοι πέτυχαν 18 γκολ! Συν ότι στα 7 από τα 9 τελευταία εκτός έδρας ματς της βασίλισσας είχαμε over 3,5. Άρα, το σημείο βγήκε: διπλό και over 3,5 στο 2.375.

Για την Μπαρτσελόνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς μπορεί να προβληματίζει, αλλά παίζει εντός έδρας με την Μπέτις. Στα 11 από τα 13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε G/G, το οποίο τιμάται στο 1.95, ενώ κρατείστε και ότι στα 8 τελευταία ματς με την Μπέτις η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει 3+ γκολ. Αν ποντάρετε στο να πετύχει ξανά τόσα θα βρείτε την απόδοση στο 1.75. Αυτά αξιότιμοι αναγνώστες από μένα. Το έκανα και σήμερα το καθήκον μου και τώρα ήρεμος μπορώ να απολαύσω τις τελευταίες καλές ημέρες εδώ πάνω πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα