Ώρα αποδείξεων

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ώρα αποδείξεων

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έφαγε το χιόνι (ναι, καλά διαβάσατε) στη μάπα, κλείστηκε σπίτι και μελέτησε διεξοδικά τις επιλογές του στο στοίχημα.

Καλός καιρός, αξιότιμοι αναγνώστες, και Αγία Πετρούπολη δεν πάνε μαζί. Ετσι, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς κελσίου και τον ήλιο να λάμπει πριν λίγες ημέρες έβγαλα βόλτα τη Σβετλάνα στα μαγαζιά. Τι το ήθελα. Από το ένα έβγαινε στο άλλο έμπαινε. Η κάρτα είχε πάρει φωτιά και δόξα τω Θεώ έγινε το θαύμα: χιόνισε! Ναι, καλά διαβάζεις αναγνώστη μου. Ιούλιο μήνα. Σώθηκα, βέβαια, εγώ, την μάζεψα σπίτι, άραξα, γλίτωσα κάτι χιλιάδες ρούβλια, αλλά είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να αναπληρώσω τη χασούρα. Ετσι, το έριξα στη μελέτη.

Δύσκολη η έξοδος για τον ΠΑΟΚ κι ας μην φαίνεται. Βέβαια, αν δεν υποτιμήσει την Ολιμπίκ, θα το βγάλει το διπλό του 1.78. Αλλωστε, αναγνώστη μου, είναι γνωστό πλέον ότι μετά τη Σαχτάρ και την Ντιμαμό στην Ουκρανία μετά τον πόλεμο, επικρατεί το χάος. Το κακό για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι ότι μετράει μόλις μία νίκη επί ουκρανικής ομάδας. Που θα πάει, όμως, θα τη σπάσει την κακή παράδοση. Από το παιχνίδι κρατήστε και ότι στις 7 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της ελληνικής ομάδας με Ουκρανούς είχαμε under, που τιμάται στο 1.53, όπως και το ότι ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει στα 4 από τα 5 εκτός έδρας παιχνίδια του στη διοργάνωση. Μιας και με έχετε μάθει τώρα να σας πω και ότι ο ΠΑΟΚ στα 9 από τα 10 τελευταία του παχνίδια μακριά από τη Θεσσαλονίκη στο Europa League έχει πάρει λιγότερα από 6 κόρνερ...

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Γκαμπάλα, που του ξυπνάει άσχημες αναμνήσεις μετά τον αποκλεισμό τη σεζόν 2015-16 με δύο ισοπαλίες (0-0 στο Αζερμπαϊτζάν, 2-2 στην Ελλάδα). Κρατάω το ότι η Γκαμπάλα δεν έχει χάσει ποτέ από ελληνική ομάδα έχοντας μόνο ισοπαλίες (0-4-0) και γι’ αυτό θα αποφύγω τον χαμηλό άσο του 1.48. Αντιθέτως, μπορώ να σας πω ότι οι Αζέροι είναι κομμένοι και ραμμένοι για παιχνίδι στην αντεπίθεση και αν τους υποτιμήσεις θα το πληρώσεις. Ετσι, το G/G του 2.45 με τραβάει και με το παραπάνω και ας μην βγει.

Τέλος, έχουμε και τον Πανιώνιο που ταξιδεύει στι Ισραήλ. Η Μακάμπι πάντα βάζει δύσκολα στις ελληνικές ομάδες και σε τέσσερις περιπτώσεις, έχει πάρει τρεις φορές την πρόκριση. Χαμηλά ο άσος του 1.50 και δικαιολογημένα, οπότε εδώ θα ποντάρω στα γκολ. Πιστεύω ότι θα έχουμε και η επιλογή για «2-3 γκολ» με τραβάει, όπως και το ποντάρισμα στα κόρνερ. Στα ευρωπαϊκά ματς του Πανιωνίου φέτος και στα 3 από τα 4 της Μακάμπι είχαμε λιγότερα από 9,5 κόρνερ. Μου κάνει. Αυτά αναγνώστη μου γιατί ο καιρός έχει αλλάξει και τη διάθεση της Σβετλάνα που γκρινιάζει όλη την ώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα