Νταβάι Ρωσία!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Νταβάι Ρωσία!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έκανε το ταξίδι μέχρι τη Μόσχα, όπου θέλει να δει την Ρωσία να παίρνει την πρόκριση απέναντι στην Πορτογαλία.

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες από την καλοκαιρινή Μόσχα. Τις πήγα λίγο πίσω τις διακοπές φέτος στην Κριμαία, καθώς δεν μπορούσα να μείνω μακριά από την αγαπημένη μου Ρωσία. Ειδικά, όταν είχα ακούσει τον Σλούτσκι να λέει ότι δεν είμαστε ποδοσφαιρικό έθνος, τα πήρα. Γι’ αυτό και ακολουθώ πιστά τον Τσερτσέσοβ και τους παίκτες του.

Στην πρεμιέρα έφερα γούρι. Γιατί όχι και τώρα; Ματσάρα, λοιπόν, με την Πορτογαλία του Ρονάλντο, απέναντι στην οποία τα έχουμε πάει μια χαρά στην πρωτεύουσα, αποφεύγοντας την ήττα. Βασικά, αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα. Αν κερδίσουμε; Φτάσαμε στα ημιτελικά. Γηπεδούχος αξιότιμοι αναγνώστες στο 4.33; Μόνο και μόνο γι’ αυτό και όχι από συναισθηματισμό ο άσος αξίζει. Ακόμη και η διπλή ευκαιρία στο 1.87. Δείξαμε καλά στοιχεία, οι Πορτογάλοι κενά στην άμυνα και μπορούμε. Για τον τελευταίο λόγο αξίζει και η επιλογή για G/G στο 1.91. Μπροστά στο κοινό τους οι Ρώσοι πάντα προσπαθούν να παίξουν πιο επιθετικά.

Και ξέρεις ότι μου αρέσουν τα ειδικά στοιχήματα, οπότε τσέκαρε και αυτό. Τα τελευταία 5 χρόνια Ρωσία και Πορτογαλία συναντήθηκαν τρεις φορές και σε όλα τα παιχνίδια είχαμε λιγότερα από 3,5 κόρνερ, επιλογή που πληρώνει 1.87. Στο άλλο ματς τι να ποντάρεις; Μικρές οι αποδόσεις για το Μεξικό και δίκαια απέναντι στην αδύναμη Νέα Ζηλανδία. Το στατιστικό που με εντυπωσίασε είναι ότι οι Νεοζηλανδοί απλά δεν δέχονται κίτρινες κάρτες! Στα 8 από τα 9 τελευταία τους παιχνίδια είχαν λιγότερες από 2, ενώ όταν αντιμετώπισαν το Μεξικό το 2015... καμία! Στο 5.50 να έχουν οι Μεξικάνοι περισσότερες κίτρινες κάρτες. Γιατί όχι; Αυτά αναγνώστη μου, γιατί πρέπει να πάω να συναντήσω την παρέα στο Γκόρκι Παρκ να κάνουμε καμιά βόλτα πριν το γήπεδο. Η Μόσχα είναι πανέμορφη αυτή την εποχή, κρίμα να μην την δω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα