Ο τελικός των... ειδικών

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο τελικός των... ειδικών

bet365

Ο γεροΓιοβάισα ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Europa League, αφού βγάλει τις γυναίκες της ζωής του βόλτα για να αποφύγει την γκρίνια το βράδυ.

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες. Η ώρα, λοιπόν, έφτασε για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του 2017. Και τι τελικές. Βαριές φανέλες, που αφήνουν υποσχέσεις για ματσάρα. Από τη μία η εμπειρία και το... χρήμα και από την άλλη η επιτομή τη ψυχής του Άγιαξ πολλά χρόνια μετά την εκπληκτική ομάδα του Φαν Χάαλ.

Σαν σήμερα, λοιπόν, το 1995 ο Κλάιφερτ σκόραρε στον τελικό με την Μίλαν για το Champions League. Ύστερα από 22 χρόνια ο γιος του, όπως και εκείνος του Μπλιντ, θα αντιμετωπίσουν την Γιουνάιτεντ στον επόμενο τελικό του Αίαντα. Στα δικά μας, τώρα, τα στοιχηματικά, δίκαια δίνεται φαβορί η Γιουνάιτεντ, που είναι αήττητη στα 10 τελευταία της παιχνίδια στη διοργάνωση και, μάλιστα, σε καλές τιμές. Στο 1.95 θα βρεις το διπλό, στο 3.50 την ισοπαλία και στο 4.33 τον άσο, με τους Ολλανδούς να είναι τυπικά γηπεδούχοι. Αν ποντάρω κάπου, όμως, θα είναι στα γκολ. Από 7 σερί under προέρχεται η Γιουνάιτεντ, όλοι ξέρουμε τι προτιμάει ο Μουρίνιο και πώς θα παίξει και στο 1.67 είναι μια χαρά τιμή.

Από εκεί και πέρα, θα αποφύγω τα προφανή (με ξέρεις αναγνώστη μου, πάντα θέλω να κάνω τη διαφορά, αλλιώς δεν θα έτρεχα 2.000 χιλιόμετρα στο νότο να πάρω άλογο ράτσας) και θα ποντάρω στα λεγόμενα "ειδικά". Με τον Άγιαξ, λοιπόν, να μην έχει εμπειρία λόγω ηλικίας των παικτών και να δέχεται μέσο όρο 2,9 κίτρινες κάρτες στη διοργάνωση, θα ποντάρω στο να έχει ο Αίαντας περισσότερες κίτρινες στο 1.78 και στο να έχει over 2,5 στις κάρτες στο 1.80. Μην ξεχνάμε και τα κόρνερ, έτσι; Στα 8 τελευταία του ματς στη διοργάνωση ο Άγιαξ είχε περισσότερα από 4, με το over 4,5 κόρνερ για τον Αίαντα να πληρώνει 1.91.

Αυτά αναγνώστη μου για σήμερα, γιατί οι γυναίκες του σπιτιού (η σύζυγος Σβετλάνα και η φοράδα Γιούλια) θέλουν βόλτες πριν τον τελικό. Ο καιρός έφτιαξε, λέω να τις πάω για πικ νικ στις όχθες της Βαλτικής μπας και γλιτώσω τη μουρμούρα το βράδυ (ξέρεις πώς είναι αυτά). Μην ξεχνάς ότι θα είμαι και στο live του gazzetta, γιατί τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια και σίγουρα θα υπάρξουν και ευκαιρίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα