Ώρα... κούπας στη Eurovision! (pics)

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ώρα... κούπας στη Eurovision! (pics)

bet365

Έφτασε η μεγάλη μέρα, ο τελικός της Eurovision γίνεται το βράδυ στην Ουκρανία με Ελλάδα και Κύπρο να βρίσκονται σε αυτόν, ωστόσο να μην έχουν μεγάλες βλέψεις...

Πιστοί στο ραντεβού μας με ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση!

Όχι, δεν σας μιλάω ούτε για Champions, ούτε για Europa League. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον τελικό της Eurovision. Αφού κατάφερα με μεγάλο κόπο να ξεπεράσω την απουσία της Ρωσίας από τον διαγωνισμό, έβαλα κάτω τις σκέψεις μου και σας παρουσιάζω τα φαβορί και τα γκράντε αουτσάιντερ για τους μερακλήδες!

Θες να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου; Τότε η Ιταλία φαίνεται να είναι το πρώτο φαβορί!

Με το τραγούδι «Occidentali's Karma» ο συμπατριώτης του Τζίτζι Μπουφόν, Φρανσέσκο Γκαμπάνι, θέλει να σηκώσει την... Euroκούπα και αυτό το βρίσκουμε σε απόδοση 2.20. Εγώ πάντως τα λεφτά μου δεν θα τα έπαιζα εκεί...

Αντίθετα θα τα έβαζα πάνω στο δεύτερο και τρίτο φαβορί! Πορτογαλία και Βουλγαρία φαίνεται να έρχονται με φόρα. Η πρώτη με το «Amar Pelos Dois» δίνει απόδοση 3.10 για να κερδίσει, ενώ η δεύτερη με το «Beautiful Mess» βρίσκεται σε απόδοση 4.50.

Σε αυτά να προσθέσουμε και το στοιχείο πως η Βουλγαρία όσες φορές έχει περάσει στον τελικό δεν έχει βρεθεί εκτός πεντάδας.

Από εκεί και πέρα πρέπει να είσαι πολύ... μερακλής για να ποντάρεις σε κάποια άλλη νίκη.

Στα γρήγορα όμως θα σας πω πως Βέλγιο, Σουηδία ακολουθούν με απόδοση 21.00. Πιο κάτω βρίσκουμε Ηνωμένο Βασίλειο και Ρουμανία με απόδοση 26.00 και τις ακολουθούν Αρμενία και Ολλανδία με απόδοση 41.00. Την δεκάδα κλείνουν Γαλλία, Δανία και Μολδαβία με απόδοση 51.00 για να τις δούμε νικήτριες το βράδυ στο Κίεβο.

Ελλάδα και Κύπρο δεν έχουμε αναφέρει ακόμα ε; Αυτό δεν το λες και καλό...

Η Ελλάδα με την Demy και το «This Is Love» παρουσιάζεται ως 16ο φαβορί και η πρωτιά μας δίνει απόδοση 81.00.

Πρέπει να είσαι πολύ μερακλής για να ποντάρεις εκεί λοιπόν και ακόμα περισσότερο για να πιστέψεις τη νίκη της Κύπρου!

Ο Hovig και το «Gravity» φιγουράρει χαμηλά στην 22η θέση με απόδοση 151.00.

Έχουμε λοιπόν και λέμε...

Τα λεφτά μας εμείς θα τα βάζαμε είτε πάνω στους συμπατριώτες του Μπουφόν, είτε σε αυτούς του Κριστιάνο, είτε σε εκείνους του μεγάλου Μπερμπάτοφ, που έχει περάσει και από τα μέρη σας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα