Η... Κυρία και τα πιτσιρίκια

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η... Κυρία και τα πιτσιρίκια

bet365

Ο γεροΓιοβάισα ξεκίνησε... ιππασία, όμως δεν πρόκειται να χάσει τη ματσάρα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μονακό, ματς στο οποίο έχει ήδη ποντάρει σαν τρελός.

Μονακό - Γιουβέντους με επιστροφή, αν ο Ντιμπάλα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες! Ο Μουρίνιο κατέβασε ενδεκάδα που δεν άφησε πολλά περιθώρια για αποτέλεσμα στη Γιουνάιεντ την Κυριακή, όμως το under το έβλεπα και με δικαίωσε. Το αφήνουμε και προχωράμε. Ο καιρός έφτιαξε, καλά μη φανταστείς τίποτα τρελό εδώ πάνω, και ήρθε η ώρα για βόλτες. Πήρα, λοιπόν, τη φοράδα μου τη Γιούλια με καταγωγή από την οροσειρά του Αλτάι να ξεπιαστεί γιατί τον χειμώνα δεν την πήγα πουθενά. Αυτή η ιεροτελεστία με τη βόλτα μέχρι το Πέτεργκοφ πάντα μου δείχνει ότι η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Και το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Champions League θα παιχτεί στο Τορίνο.

Εκεί η Γιουβέντους θα υποδεχθεί τα εκπληκτικά πιτσιρίκια του Ζαρντίμ. Το 2-0 υπέρ των Ιταλών δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στη Μονακό. Σε 14 περιπτώσεις στη διοργάνωση καμία ομάδα δεν κατάφερε να επιστρέψει από τέτοια ήττα εντός έδρας. Συν ότι καμία γαλλική ομάδα δεν έχει κερδίσει την Γιουβέντους στο Τορίνο (0-3-11) συν ότι οι μπιανκονέρι δεν έχουν χάσει φέτος στο Champions League, όπου τρέχει αήττητο σερί εντός έδρας 18 αγώνων, το καλύτερο στην ιστορία της! Καταλαβαίνεις που το πάω αναγνώστη μου. Στο 1.70 ο άσος λοιπόν.

Από εκεί και πέρα με την εκπληκτική άμυνα που έχουν στήσει ο Αλέγκρι και ο Μπουφόν, υπάρχει αξία στο under, που έχει έρθει και στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και θα το βρείτε στο 2.00. Και περνάμε στα πονταρίσματα που απολαμβάνω περισσότερο. Γιατί ποτέ δεν σταματάω στα σημεία αναγνώστη μου. Το ζουμί είναι στα ειδικά. Έτσι, λοιπόν, στα 6 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια εντός έδρας στη διοργάνωση η Γιουβέντους είχε λιγότερα από 6 κόρνερ και το under 5,5 πληρώνει 1.95. Τέλος, έχουμε και κάρτες. Στα τρία τελευταία ματς ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μονακό είχαμε λιγότερες από 5 με το under 4,5 στις κίτρινες κάρτες να τιμάται στο 1.85.

Αυτά αναγνώστη μου γιατί την καλόμαθα την Γιούλια και χλιμιντρίζει όλη την ώρα. Βόλτα, βόλτα, βόλτα. Αυτό θέλει. Βέβαια, είναι και μια καλή δικαιολογία να αποφεύγω τη γκρίνια της Σβετλάνα. Τι να σου λέω. Πριν λίγα χρόνια μου είχε ζητήσει να αγοράσουμε και άλλο άλογο, για να την πηγαίνω βόλτες με το κάρο. Την είδε Μεγάλη Αικατερίνη... Τι τραβάω ο καημένος. Έκανα την ντρίμπλα μου σαν τον Μέσι αναγνώστη μου, το απέφυγα και ας είναι καλά το στοίχημα να μου δίνει δικαιολογίες για δουλειά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα