Κάτι... τρέχει με το ρολόι της αποκάλυψης!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κάτι... τρέχει με το ρολόι της αποκάλυψης!

bet365

Μήπως συμβαίνει κάτι με το ρολόι της αποκάλυψης; Βενγκέρ και Μουρίνιο δεν πέταξαν ούτε... λίγο δηλητήριο λίγο πριν την κόντρα τους! Μάλλον τον αγνοεί ο Special One!

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες. Πως τα φέρνει η ζωή... Ζοσέ και Αρσέν σε ένα ντέρμπι για να κρατήσουν ζωντανές ελπίδες για το σεντόνι! Εδώ κέρδισε η Σπαρτάκ τον τίτλο, πως να μην αλλάξει ο κόσμος όλος! Για θυμηθείτε το δηλητήριο που έχυναν οι δυο τους. Κάθε τους ατάκα κι ένα πρωτοσέλιδο... Κι όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν, όπως και το... Champions League της επόμενης σεζόν για τους Κανονιέρηδες.

Η Άρσεναλ κινδυνεύει να μείνει για πρώτη φορά εκτός τετράδας με τον προπονητή τον Αρσέν Βενγκέρ, ενώ στο Βόρειο Λονδίνο οι οπαδοί της Τότεναμ πανηγυρίζουν, αφού για πρώτη φορά έπειτα από 22 χρόνια θα τερματίσουν πιο πάνω. Τι συμβαίνει άραγε σε αυτό τον πλανήτη σύντροφοι;;; Κιμ ετοιμάζεις κάτι;;; Κάτσε λίγο ήσυχος γιατί έχει Τελικό Champions League και η αγαπημένη μου Γιουβέντους!

Μήπως ήρθε η ώρα για τον Βενγκέρ να πει αντίο; Τα mind games του Ζοσέ Μουρίνιο πιάνουν τόπο και πιστέψτε ξέρει να παίζει ιδανικά με την ψυχολογία του Αλσατού. Ο Special One δεν έχει χάσει ποτέ από την Άρσεναλ του Βενγκέρ στην Premier League (5 νίκες, 7 ισοπαλίες) σε 12 παιχνίδια. Η μοναδική νίκη του Αλσατού επί του Πορτογάλου είχε έρθει στον τελικό του Community Shield το 2015. Ο τεχνικός της Άρσεναλ, μάλιστα, έχει το χειρότερο ποσοστό νικών στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (29%). Αλλωστε, τον Πορτογάλο τον έμαθε να έχει αυτή τη συμπεριφορά κόντρα στον Γάλλο ο Σερ Αλεξ. Τι μυαλό, τι μυαλό...

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να παίξει με αλλαγές, αλλά εγω θα πάω κόντρα στον άσο και θα σταθώ στο Χ2 και το 1.75!Στα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια μόνο μία ομάδα κατάφερε να βρει δίχτυα (N/G), ενώ στα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο Λονδίνο είχαμε συνολικά 2-3 τέρματα, με το τελευταίο γεγονός να βρίσκεται στο 2.05! Φευγάτος ο Αλέξις Σάντσες, αλλά θέλει και 2 γκολ, προκειμένου να φτάσει τα 50 με τους κανονιέρηδες στην Premier League και να γίνει μόλις ο 8ος παίκτης τους που φτάνει σε αυτό το νούμερο και άλλο ένα για να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Ευρώπη (είχε επίσης 19 τη σεζόν 2013-14 με την Μπαρτσελόνα). Γιατί να μη σκοράρει...

Η ομάδα του Μουρίνιο έχει μόλις 2 ήττες φέτος εκτός έδρας στην Premier League, που είναι η κορυφαία επίδοση στην κατηγορία. Κορυφαία είναι και η άμυνά της μακριά από το Μάντσεστερ με μόλις 13 τέρματα. Το Under είναι στο 2.00!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα