Ετοιμος και ο Κάνιας για την Πέμπτη

Ετοιμος και ο Κάνιας για την Πέμπτη

bet365

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα και τέθηκε στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Προληπτικά εκτός έμεινε ο Εβγέν Σάχοφ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Γκλάντμπαχ - Αϊντραχτ (21+).

Το μυαλό και η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ, μετά την επικράτηση επί του Πλατανιά, έχει στραφεί αποκλειστικά στη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Ο Δικέφαλος έχει εις βάρος του το 2-0 του πρώτου αγώνα και καλείται ν’ ανατρέψει την κατάσταση προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης», το μήνυμα που στέλνει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση «η προπόνηση της Δευτέρας (24.04), όπως κάθε προπόνηση μετά από αγώνα, ήταν μοιρασμένη στα δύο με τους παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί κόντρα στον Πλατανιά ν’ ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης».

Το πιο σημαντικό και συνάμα ευχάριστο νέο έχει να κάνει με την επιστροφή του Χοσέ Κάνιας σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο ημιτελικό της Λεωφόρου. Ο Ισπανός μέσος επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και είναι στη διάθεση του Ίβιτς.

Αντίθετα, ο Εβγέν Σάχοφ «έκανε μόνο θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά, στο σημείο που είχε δεχτεί γονατιά στην πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Αυτός ήταν κι ο λόγος που αντικαταστάθηκε νωρίς στα Χανιά για προληπτικούς λόγους», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. .

Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας, το passing game σε μικρό χώρο και τα τελειώματα των φάσεων. Την Τρίτη (25.04) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

 

Τελευταία Νέα