Ίβιτς: «Στο μυαλό μας μόνο ο Πλατανιάς»

Gazzetta team
Ίβιτς: «Στο μυαλό μας μόνο ο Πλατανιάς»

bet365

Ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του πριν από τον αγώνα με τον Πλατανιά αφήνοντας έξω από την κουβέντα όλα όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής, έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά τις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν για τον ίδιο και την ομάδα του μπαίνοντας στην τελική ευθεία και της φετινής σεζόν, δεν στάθηκε στο ματς του κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στα 91α γενέθλια του συλλόγου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός στην κάμερα του «novasports»:

«Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή είναι φιλοσοφία μας από την αρχή της σεζόν και δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα. Προετοιμαζόμαστε πρώτα για το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μπαίνοντας στην τελική ευθεία κι αν έχει επηρεαστεί από την όλη εξωαγωνιστική κατάσταση και το κλίμα των τελευταίων ημερών:

«Δεν μας απασχολούν καθόλου ότι γίνεται εκτός γηπέδων. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο, να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής, παίζουμε με μια ομάδα που από την αρχή της χρονιάς έχει δείξει πολλά. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, έχουν μείνει δύο παιχνίδια και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι ακριβώς κάνει ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε σε καλή κατάσταση, όλοι γνωρίζουν ότι αυτή η περίοδος είναι η πιο σημαντική. Όλοι δουλεύουμε και συγκεντρωνόμαστε για τους στόχους μας».

Για τους «τελικούς» που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, πρώτα με τον Πλατανιά και μετά με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο σχολίασε:

«Ούτε εγώ, αλλά ούτε και οι παίκτες μας δεν πρέπει να σκέφτονται από τώρα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό για μας και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το καλό σερί αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, σε μια έδρα πολύ δύσκολα, απέναντι σε μια ομάδα που θα μπορούσε άνετα να είναι μέσα στην πεντάδα και διαθέτει, κατά την προσωπική μου γνώμη, τον καλύτερο Έλληνα προπονητή των τελευταίων ετών. Δεν είναι τυχαίο που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας».

Σχετικά με τα 91α γενέθλια του ΠΑΟΚ ο Σέρβος προπονητής δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια. Είναι μια ομάδα που κουβαλάει για πολλά χρόνια ένα πολύ μεγάλο αριθμό φιλάθλων. Ακόμη και οι ποδοσφαιριστές, που ήρθαν φέτος στην ομάδα, έχουν καταλάβει τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Όλοι εμείς που βρισκόμαστε εδώ και δουλεύουμε για τον ΠΑΟΚ, προσπαθούμε να κάνουμε την ομάδα περήφανη για τον κόσμο, για όλους εμάς και ακόμη καλύτερη στο μέλλον».

 

Τελευταία Νέα