Από τον Έλμπερ στον...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Από τον Έλμπερ στον...

bet365

Ο γεροΓιοβάισα περιμένει πώς και πώς τους επαναληπτικούς του Champions League και το αν η Μπάγερν θα κερδίσει επιτέλους την Ρεάλ.

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες. Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και τα πράγματα σοβαρεύουν. Σίγουρα Ζιντάν και Αντσελότι νιώθουν την πίεση, όπως την ένιωθα εγώ όταν ετοιμάζουν να πάω να βγάλω τους φρονιμίτες μου. Εντάξει, όχι ακριβώς έτσι, αλλά το πιάνεις το νόημα.

Οι πέντε τελευταίες ομάδες, που κέρδισαν με 2-1 το πρώτο ματς εκτός έδρας στη νοκ άουτ φάση του Champions League, πήραν και την πρόκριση. Οπότε μη σου κακοφαίνεται το 1.30 που πληρώνει η πρόκριση της Ρεάλ. Από εκεί και πέρα, οι Μαδριλένοι δεν έχουν χάσει στα 8 από τα 10 τελευταία ματς με την Μπάγερν. Για την ακρίβεια η τελευταία νίκη των Βαυαρών είχε έρθει το 2001 στην Ισπανία με γκολ του Έλμπερ... Στο 2.45 ο άσος, στο 3.90 η ισοπαλία και στο 1.45 η διπλή ευκαιρία 1Χ.

Υπάρχει και ένα από τα σημεία που λατρεύω να παίζω τώρα τελευταία. Άσος ημίχρονο ή τελικό (είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται) και πληρώνει 1.85. Από εκεί και πέρα, σε όλα τα παιχνίδια της Ρεάλ φέτος στη διοργάνωση είχαμε over, επιλογή που θα βρείτε στο 1.42 και G/G, που θα το βρείτε στο 1.40. Ξέρω, χαμηλά, αλλά τι να κάνουμε.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας η Λέστερ υποδέχεται την Ατλέτικο. Οι Άγγλοι έχουν κερδίσει όλα τους τα παιχνίδια φέτος εντός έδρας στη διοργάνωση, όμως από τη στιγμή που σκοράρουμε με το σταγονόμετρο, κάτι μου λέει ότι δεν θα συνεχίσουν με το απόλυτο. Οι αλεπούδες, λοιπόν, έχουν πετύχει το 50% των γκολ τους από στημένα, τομέας που είναι η ειδικότητα της Ατλέτικο. Υπάρχει η επιλογή για διπλό no bet στην ισοπαλία στο 1.75 και η «ξερή» ισοπαλία στο 3.50. Υπάρχει και η επιλογή για ισοπαλία ημίχρονο ή τελικό στο 1.62.

Στα 7 από τα 9 ματς της Ατλέτικο στη διοργάνωση είχαμε N/G, επιλογή που θα βρείτε στο 1.75, ενώ το να μην βρει δίχτυα η Λέστερ πληρώνει 2.40. Αυτά αναγνώστη μου από τις σημερινές ματσάρες, γιατί πρέπει να κατέβω μέχρι την πόλη. Εδώ ακόμα ο καιρός δεν έχει φτιάξει και δεν το είχα υπολογίσει, οπότε θα πρέπει να πάρω το Lada (σκυλί το τζιπάκι, δεν καταλαβαίνει τίποτα) και να ψωνίσω λίγες ακόμη προμήθειες, πριν περάσει ο χειμώνας μια και καλή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα