Χωρίς φόβο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Χωρίς φόβο

bet365

Ο γεροΓιοβάισα είναι συγκλονισμένος, όμως υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να παίξει στοίχημα.

Όπως καταλαβαίνεις αναγνώστη μου το κλίμα είναι βαρύ εδώ πάνω. Κι εγώ ακόμα να συνέλθω μετά τα απανωτά χτυπήματα στο μετρό στην Αγία Πετρούπολη. Έχουμε μάθει, όμως, να προχωράμε. Μάθαμε από αυτό, ήρθαμε πιο κοντά και τώρα κοιτάζουμε μπροστά. #НасНеСломить, «Τίποτα δεν μας λυγίζει», ήταν το μήνυμα που εμφανίστηκε αμέσως στα ρωσικά, #NoFear στα αγγλικά. Επιστρέφουμε, λοιπόν, στις δουλειές μας (προσφέρουν και ευκαιρία να ξεχαστούμε).

Κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι θα πει και ο Ντιέγο Σιμεόνε στους παίκτες του. «Χωρίς φόβο». Άλλωστε, το «Μπερναμπέου» αποδεικνύεται φιλόξενος προορισμός για τους ριχιμπλάνκος, που έγιναν η πρώτη ομάδα που μετράει τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες επί της Ρεάλ! Στα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, μάλιστα, η Ατλέτικο έχει πάρει αποτέλεσμα. Το Χ2 στο 2.00 δεν είναι και άσχημο. Είναι γνωστό αναγνώστη μου ότι αυτός ο Τσόλο και άμυνα μαθαίνει στην ομάδα του και... ξύλο.

Στα 3 από τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε Ν/G, όμως εδώ θα πάω ανάποδα. Βλέπεις, η Ρεάλ τρέχει ρεκόρ 41 αγώνων με γκολ, ενώ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στα 8 τελευταία ματς με τον Κέιλορ Νάβας στην εστία (ο Κασίγια κατέφερε να κρατήσει το μηδέν), με τo G/G να τιμάται στο 1.727, ενώ δεν θα μου προκαλούσε καμία έκπληξη αν είχαμε περισσότερες από 6,5 κίτρινες κάρτες, με το over 6,5 να πληρώνει 1.85. Θα αφήσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην άκρη και θα ποντάρω στον άνθρωπο των μεγάλων ματς. Ο Σέρχιο Ράμος έχει καλή παράδοση κόντρα στην Ατλέτικο, έχει 10 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και στο 5.60 είναι να βρει δίχτυα.

Στο άλλο ματς της La Liga που μου τράβηξε το ενδιαφέρον η Μάλαγα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι διανύουν τη χειρότερη περίοδό τους στις ακτές της Ανδαλουσίας, καθώς για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2010 τρέχουν σερί τριών ηττών. Δεν είναι τυχαία στο χαμηλό 1.35 το διπλό, καθώς πέρα από αυτό οι Καταλανοί τρέχουν δικό τους σερί χωρίς ήττα στη Μάλαγα, που έχει φτάσει στους 10 αγώνες. Εδώ, υπάρχει ένα ρίσκο που μπορούμε να πάρουμε, καθώς στα 6 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε N/G, επιλογή που πληρώνει 2.00, ενώ ο Μέσι έχει 6 γκολ σε 6 ματς σε αυτό το γήπεδο. Στο 3.50 να ανοίξει το σκορ ο Αργεντίνος.

Στην Premier League η Τσέλσι πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να τελειώσει τη δουλειά. Τώρα, αγωνίζεται εκτός έδρας με την Μπόρνμουθ, η οποία την έχει κερδίσει μία και μοναδική φορά στις βρετανικές ακτές το 1988. Στο 1.571 το διπλό για την ομάδα του Κόντε, που μετράει 8 συνεχόμενα G/G στο πρωτάθλημα, επιλογή που θα βρείτε στο 1.85. Στα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε 4-6 κάρτες, με την επιλογή για over 3,5 κίτρινες κάρτες να τιμάται στο 1.615. Τέλος, έχουμε και τον σούπερ φορμαρισμένο Κινγκ, που δεν λέει να σταματήσει να σκοράρει για την Μπόρνμουθ. Έχει 9 γκολ στα 10 τελευταία ματς (!) και το να ξαναβρεί δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 3.70.

Τέλος, αναγνώστη μου, έχουμε και το Klassiker στην Bundesliga. Η Μπάγερν υποδέχεται την Ντόρτμουντ, με τους Βαυαρούς να παραμένουν αήττητοι στην έδρα τους για 29 ματς στο πρωτάθλημα και τον άσο να βρίσκεται στο 1.55. Θα σου φανεί παράξενο αυτό που θα σου πω, αλλά στα 4 τελευταία τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είχαμε όλα κι όλα 3 γκολ! Ναι, όντως. Οπότε, αν πρέπει να ρισκάρουμε, ας το κάνουμε στο under του 2.20.

Αυτά αναγνώστη μου, γιατί σήμερα έχουμε συγκέντρωση στο γήπεδο. Όχι μόνο για να τιμήσουμε τα θύματα και να βρεθούμε ύστερα από μέρες να τα πούμε με την παρέα, γιατί όλο αυτό μας έχει αποσυντονίσει, αλλά και για αποχαιρετήσουμε το Πετρόβσκι. Μας είπαν, λοιπόν, ότι το επόμενο ματς θα γίνει στην Ζενίτ Αρένα. Σου είπα και πριν αναγνώστη μου: έχουμε μάθει να προχωράμε... Φυσικά, μην ξεχνάς: θα με βρεις και στα live του gazzetta, τα οποία συνήθως τα παίρνω με τη σειρά, γιατί ο κυρΓκατζέττας δεν με αφήνει σε ησυχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα