Μυθικές διαστάσεις

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μυθικές διαστάσεις

bet365

Ο γεροΓιοβάισα ετοιμάζεται να πάρει τα... τρένα, όμως μέχρι τότε σκέφτεται μόνο ένα πράγμα: τις σωστές επιλογές στο στοίχημα.

Ντόμπραε ούτρα αξιότιμοι αναγνώστες! Την ώρα που θα διαβάζετε το κείμενο θα απολαμβάνω ήδη τον καφέ μου στο περίφημο τρένο Σάπσαν στο δρόμο για το Καζάν. Έχουμε ματς αναγνώστη μου σχετικά νωρίς το μεσημέρι με την Ρουμπίν και θα μπορέσω να αράξω στο υπέροχο Ταταρστάν να δω τα υπόλοιπα παιχνίδια και να πάω την Σβετλάνα βόλτα να δει ένα από τα πιο παλιά Κρεμλίνα της χώρας τη Δευτέρα πρωί-πρωί, γιατί αν δεν της το έταζα η μουρμούρα θα πήγαινε σύννεφο. Δύσκολα τα πράγματα για την Ζενίτ μου αναγνώστη μου, όμως αυτό είναι προσωπικός καημός.

Πάμε στα δικά. Μεγάλος ματς στη Serie A, όπου το ζευγάρι της Νάπολι με την Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια παίρνει τις μυθικές διαστάσεις των μαχών του Μαραντόνα και του Πλατινί. Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, έχουν πολλά να αποδείξουν και στα 9 τελευταία ματς με αντιπάλους τους μπιανκονέρι στο γήπεδό τους μετράνε μόλις μία ήττα. Μη μου πεις ότι δεν σε γλύκανε ο άσος του 2.50. Σε αυτά τα ματς, μάλιστα, οι Ναπολιτάνοι σκοράρουν 2.2 γκολ κατά μέσο όρο και το over 1,5 για τους γηπεδούχους πληρώνει 2.35. Αν είναι, όμως, να σκοράρουν οι γηπεδούχοι, τότε πάμε στο σημείο που έχει έρθει και στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Το Over στο 1.95, όπως και το G/G στο 1.75. Όπως και να έχει, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας (εγώ στο μπαρ του ξενοδοχείου) και απολαύστε τη ματσάρα.

Από την Ιταλία θα περάσω στην Αγγλία. Μεγάλο ματς στην Premier League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ειδικά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα για τους κανονιέρηδες, από τους οποίους, πλέον, δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Βασικά, ξέρω τι να περιμένω και από τις δύο ομάδες: γκολ. Στα 6 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους είχαμε G/G, επιλογή που τιμάται στο 1.50, ενώ σε αυτά τα ματς είχαμε 3.86 γκολ μέσο όρο! Στο 1.57 το Over και στο 2.35 το Over 3,5. Όποιο σας κάνει καλύτερα. Υπάρχει ένα στατιστικό αναγνώστη μου που δεν μπορούσα με τίποτα να προσπεράσω. Η Άρσεναλ έχει χάσει μόνο 1 από τα 19 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια! Παραδοσιακοί άνθρωποι είμαστε εδώ στα βόρεια και τα παίρνουμε στα σοβαρά. Έτσι, ο άσος του 3.10 δεν με αφήνει αδιάφορο.

Πάμε και στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι έχει να ταξιδέψει στην υπέροχη Ανδαλουσία (έχω ερωτευτεί και εκεί, αλλά μην σου ξεφύγει στη Σβετλάνα και έχουμε άλλα) για το ματς με την Γρανάδα. Εντάξει, για σημείο δεν κάνω λόγο, αλλά όταν στα 6 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε N/G και πληρώνει 1.87 γιατί όχι; Κρατείστε και το ότι ο Σουάρες έχει πετύχει 4 γκολ επί της Γρανάδα και όλα εκτός έδρας. Με τον Μέσι να λείπει ο Ουρουγουανός θα το πάρει πάνω του. Στο 3.25 να πετύχει το πρώτο τέρμα.

Η Αλαβές φέτος αξιότιμε αναγνώστη είναι από τα πουλέν μου στη La Liga. Ευχαρίστηση να τη βλέπεις. Και το ματς με την Ρεάλ δεν το χάνω. Όλο και κάποιο μαγαζί θα βρω στο Καζάν να το παρακολουθήσω. Εδώ τα πράγματα είναι απλά: οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή ψυχολογία και είναι επικίνδυνοι στην επίθεση, ενώ η Ρεάλ έχει δεχθεί γκολ στα 6 τελευταία της παιχνίδια. Το G/G είναι στο 1.91. Και θα κλείσω με τον Καρίμ Μπενζεμά. Την άποψή μου για τους Γάλλους σου την έχω πει. Ποτέ δεν ήμασταν κοντά και ας παραμείνει έτσι. Τον φορ της Ρεάλ, όμως, τον εκτιμώ. Και η Αλαβές παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει αντιμετωπίσει και δεν έχει σκοράρει. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Γιατί όχι τώρα; Στο 4.00 να ανοίξει το σκορ ο Μπενζεμά.

Αυτά αναγνώστη μου, γιατί έχω να μαζέψω τα πράγματα, να ετοιμάσω τα κασκόλ και να πιω λίγη βόντκα να χαλαρώσω πριν το ταξίδι. Σου έχω πει, όμως, ότι ο Πούτιν έχει φροντίσει το 4G να είναι καμπάνα είτε είσαι στην Αγία Πετρούπολη είτε στο Καζάν είτε στο Χαμπάροβσκ. Οπότε, θα πάρω τα live του gazzetta με τη σειρά να τα λέμε. Κρίμα είναι να σου λείψω!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα