Η πόλη της μόδας και το… μελιτζανί

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η πόλη της μόδας και το… μελιτζανί

bet365

Ο Γερο Γιοβάισα επιστρέφει με πόνημα αφιερωμένο στη Euroleague, συνδυάζοντας την πόλη της μόδας, το… μελιτζανί του Ζοτς και τον αγαπημένο του Σάρας.

Σύντροφοι καλησπέρα,

Μόλις προσγειώθηκα στην Αθήνα και οφείλω να ομολογήσω ότι δυσκολεύομαι να σκεφτώ ότι βράδυ πρέπει να επιστρέψει πίσω στη… βάση μου! Βρε σεις, τί υπέροχο καιρό έχετε εδώ; Εφυγα το πρωί με γούνινο παλτό και καπέλο και προσγειώθηκα με, μοδάτο μεν, αλλά κοντομάνικο δε! Μιλώντας για… μόδα, η ομάδα του Αρμάνι θα μπει στο ΟΑΚΑ απόψε και θα προσπαθήσει να χαλάσει την, πάντα τέλεια, χωρίστρα του φίλου μου του Τσάβι Πασκουάλ. Για να το πετύχει βέβαια αυτό, ο Ρέπεσα, καλείται να βρει όπλα, αφού ο Κροάτης έφερε στην Αθήνα ένα ρόστερ… μισό. Του λείπουν ουκ ολίγοι παίκτες και κόντρα στους «πράσινους» που έρχονται από μαζεμένα καλά παιχνίδια, μου φαίνεται πως κάλλιστα η αναμέτρηση μπορεί να εξελιχτεί σε μονόλογο. Βρήκα τον άσο με χάντικαπ 11,5 πόντων στο 1.95.

Ανατολικότερα, ο «ζοτς» θα περιμένει την Μακάμπι και με νίκη θα κάνει ακόμα ένα βήμα για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας. Φαντάζομαι όλοι έχετε το απαλό… μελιτζανί που παίρνει το πρόσωπο του γλυκού μου Ζέλικο, όταν εκνευρίζεται. Ε, λοιπόν σήμερα, σκέφτομαι ότι θα το… φορά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ειδικά από την στιγμή που μαθαίνω πως στο παρκέ δεν θα έχει Μπογκντάνοβιτς και Σλούκα, αλλά το κατέβασμα της μπάλας θα αναλάβει ο τρελό – Ντίξον. Λέω ότι ο Αμερικανός θα πάρει προσπάθειες και θα πετύχει over 14.5 πόντους που το βρήκα στο 1.85, τραβώντας όμως και μερικές από τα… μαλλιά, κάνοντας έξαλλο τον φίλο μου τον Ζέλικο.

Τελευταίο άφησα τον αγαπημένο μου Σάρας. Οσοι πιστοί διαβάζετε τούτη εδώ τη γωνία, θα ξέρετε την συμπάθεια που έχω στον κόουτς της Ζαλγκίρις. Και δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για ωραίο τύπο, αλλά αποδεικνύεται και καλός προπονητής, κρατώντας τους Λιθουανούς μέσα στην εικόνα των Play οff με τρεις αγωνιστικές να απομένουν. Ερχονται από νίκη επί της Ούνικς και στην αρένα του Κάουνας απόψε, περιμένω ζεστή ατμόσφαιρα. Θα λιώσει, άραγε η Εφές που δεν αποτελεί και τον… δράκο του παραμυθιού, παρά το γεγονός ότι έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ; Ετσι λέω και βρήκα τον άσο στο 1.80.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα