Από την ανατροπή στη... μάχη

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Από την ανατροπή στη... μάχη

bet365

Ο γεροΓιοβάισα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ του Champions League, όμως στοιχηματικά βλέπει πάντα ψύχραιμα τα πράγματα.

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες. Τι ήταν αυτό που ζήσαμε μεσοβδόμαδα, Άντε να γυρίσεις τώρα στα... κανονικά ματς. Άσε που η Ζενίτ δεν τα πηγαίνει καλά και στενοχωριέμαι. Υπάρχουν, όμως, οι υπόλοιποι να μας προσφέρουν θέαμα να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.

Σήμερα θα ασχοληθώ με την La Liga, όπου η μάχη για τον τίτλο μαίνεται. Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στο πρωτάθλημα μετά την πρόκριση επί της Παρί και αγωνίζεται στην Κορούνια. Οι Καταλανοί τρέχουν αήττητο σερί 13 αγώνων με την Ντεπορτίβο, οπότε λογικά χαμηλά το διπλό. Στα 7 από τα 11 τελευταία μεταξύ τους ματς, όμως, κέρδισαν με 2+ γκολ διαφορά, οπότε το χάντικαπ -1 στο 1,67 για τους φιλοξενούμενους μου κάνει.

Τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι πάντα θεαματικά και στα 6 από τα τελευταία είχαμε over 3,5, επιλογή που πληρώνει 2,00. Από εκεί και πέρα, θα σας πω ότι το «Ριαθόρ» είναι το αγαπημένο γήπεδο του Λιονέλ Μέσι. Εκτός του «Καμπ Νόου» βεβαίως. Ο Αργεντίνος έχει 10 γκολ εκεί, έχει πάρει φόρα και το να βρει δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές θα το βρείτε στο 3,00. Τέλος, θα κάνω παιχνίδι και με τις κίτρινες κάρτες αναγνώστη μου. Με ξέρεις. Στα 10 από τα 13 τελευταία της παιχνίδια εκτός έδρας λοιπόν, η Μπαρτσελόνα είχε περισσότερες από 1,5, επιλογή που πληρώνει 1,65.

Πάμε και στη Μαδρίτη, που αυτή την εποχή είναι υπέροχη. Εκεί, η Ρεάλ θα υποδεχθεί την Μπέτις. Για τον άσο δεν το συζητάμε, όμως όταν οι βερδιμπλάνκος έχουν σκοράρει στα 10 από τα 12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, το 1,95 που προσφέρεται το G/G είναι εξαιρετικό. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα εκπληκτικό στοιχείο στα μεταξύ τους ματς: ο Ρονάλντο δεν έχει σκοράρει ποτέ επί της Μπέτις στο «Μπερναμπέου»!

Συμβαίνουν και αυτά αναγνώστη μου. Σε αντίθεση με τον Μπενζεμά, που έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία μεταξύ τους! Στο 1,55 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, στο 3,75 να ανοίξει το σκορ. Αυτά αναγνώστη μου, γιατί πρέπει να βγάλω και την Σβετλάνα για καφέ. Μόλις επιστρέψω, όμως, θα πάρω τα live του gazzetta.gr με τη σειρά και για να απολαύσουμε μαζί μπαλίτσα και να δώσω ένα κάρο σημεία! Ντα βστρέτσι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα