Η τελευταία παράσταση του Λουίς Ενρίκε

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η τελευταία παράσταση του Λουίς Ενρίκε

bet365

Ο Εμερι ξόρκισε τα φαντάσματα, ο Λουίς Ενρίκε αποχαιρετά την Ευρώπη και ο γερο-Γιοβάισα γράφει για τα... θαύματα που δε γίνονται πια.

Σύντροφοι καλησπέρα! Βλέπω σε επανάληψη το ματς στο Παρίσι, το ξαναβλέπω, αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως ήρθε αυτός ο διασυρμός. Ναι, η Παρί είχε πάθος, απίθανα τρεξίματα, αλλά τόσο χάλι το κέντρο της Μπαρτσελόνα που δεν υπήρχε η παραμικρή ελπίδα για κάτι περισσότερο. Προκρίθηκαν οι Παριζιάνοι; Αν στραβώσει κι αυτή η πρόκριση βλέπω τον Εμερι για... ψυχιατρείο. Είδε κι έπαθε ο Βάσκος να σπάσει την κατάρα κόντρα στους Καταλανούς και δεν πιστεύω πως θα πέσει ξανά στην παγίδα της Μπάρτσα. Σίγουρα όπως θα τα βρει σκούρα. Ο Βάσκος τεχνικός πριν γίνει κάτοικος Parc des Princes είχε αντιμετωπίσει από των πάγκο των Αλμερία, Βαλένθια, Σεβίλλης, 23 φορές τους Καταλανούς σε όλες τις διοργανώσεις και είχε απολογισμό 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 16 ήττες.

Στο πρώτο που ματς με την Παρί, διέλυσε τους Blaugrana με 4-0. Bλέπω το MSN να κάνει ομορφιές απόψε, σαν αυτές που έκανε κάποτε ο Προτασόφ, σαν αυτές που μου κάνει η Σβετλάνα για να την πάω Μόντε Κάρλο. Ρε, υπάρχει ωραιότερο μέρος από τη Ρωσία... Δε μ ακούει, δε μ' ακούει... Θα στηρίξω το Over 1.5 ημίχρονο, αλλά δε μπορώ να λησμονήσω πως η άμυνα της Μπάρτσα έχει κενά, πολλά κενά... και το G.G. είναι ιδανική επιλογή. Καναπές, ρώσικο νέκταρ, Champions League και... Live μαζί σας μέσα από το Gazzetta.gr. Οσο για τον άσο της Νάπολι, πέσαμε κοντά, δε φταίω εγώ, αλλά η ατυχία και η «επιθετικάρα» ο Σέρχιο Ράμος! Πως να αισθάνεται απόψε ο Λουίς Ενρίκε στο... τελευταίο του ευρωπαϊκό ματς με τη Μπαρτσελόνα;;;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα