«Αστακός», σαμπάνιες και... χορός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Αστακός», σαμπάνιες και... χορός!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δεν πήγε... Χόλιγουντ, το πλήρωσε με μοναξιά, αλλά ανοίγει από τώρα σαμπάνιες κι ετοιμάζεται να απολαύσει τα μεγάλα βραβεία. Ναι, είδε όλες τις υποψήφιες για όσκαρ ταινίες και ξέρει τα πάντα!

Σύντροφοι έφτασε η μεγάλη ώρα!!! Οσκαρ... Μπορεί να μην πήγαμε Χόλιγουντ και η Σβετλάνα να μ' έστειλε στον καναπέ να κοιμηθώ, αλλά δε μου βγήκε σε κακό. Αραξα, είδα ταινίες, πολλές ταινίες και είμαι έτοιμος για τα φετινά βραβεία! Η μουσική και ο χορός πάνε για τα πολλά βραβεία, ιδιαίτερα αυτό της Καλύτερης Ταινίας. Το “La La Land” δηλαδή με τις 14 υποψηφιότητες, είναι απίθανο, σηκώθηκα από τη θέση μου κι έκανα τον Νουέρεγιεφ! Κι όμως μου άρεσε και ο αστακός, όχι μακαρoνάδα... Ναι, σύντροφοι στηρίζω Ελλάδα, αγαπώ τη χώρα σας και στέλνω θετική ενέργεια για το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου! Θα κερδίσει ο Ράιαν Γκόσλινγκ ή η Ιζαμπέλ Υπέρ ένα Όσκαρ; Στο 5.00 να σηκώσουν το χρυσό αγαλματίδιο, ενώ στο 1.40 το La La Land να κερδίσει Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Α΄Ανδρικού, Α΄ Γυναικείου. Τι βλέπω σύντροφοι; Εκτός από τις ταινίες “Arrival”, “Hacksaw Ridge”, “La La Land”, “Manchester by the sea” και “Moonlight”, οι υπόλοιπες δεν έχουν τύχη για το μεγάλο Όσκαρ. Μόλις εφτά φορές από τότε που ξεκίνησαν να δίνονται αυτά της DGA, ο νικητής δεν πήρε και το Όσκαρ. Φέτος, τα κακά νέα αφορούν τον ΜεΛ Γκίμπσον, ο οποίος αντικαταστάθηκε στη λίστα των υποψηφίων της DGA από τον σκηνοθέτη του “Lion”. Είναι καυτό παρασκήνιο...

Εξάλλου, αν έχεις κερδίσει Χρυσή Σφαίρα, BAFTA και βραβείο κριτικών και σωματείου ηθοποιών είσαι φαβορί για Όσκαρ

Τι άλλα έμαθα από τον Σεργκέι τον φίλο μου που τρύπωσε στα παρασκήνια; Η μοναδική ταινία, τα τελευταία 50 χρόνια, που πήρε το μεγάλο βραβείο χωρίς να βρίσκεται στη λίστα των σεναρίων ήταν ο “Τιτανικός” (Titanic). Αυτή τη χρονιά, από τα φιλμ που είναι υποψήφια για Καλύτερη Ταινία, μόνο το “Hacksaw Ridge” δεν υπάρχει στις κατηγορίες σεναρίων. Για να κλείσουμε: όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας Μπάρι Τζένκινς για το “Moonlight”, Καλύτερη ταινία το La La Land, Καλύτερη ξενόγλωσση ταινία το The Salesman (Ιράν), Οσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου Ράιαν Γκόσλινγκ για το “La La Land” και Α’ Γυναικείου ρόλου Έμμα Στόουν για το “La La Land”. Ανοίγω τη σαμπάνια μου, θα φτιάξω δείπνο στη Σβετλάνα κι ελπίζω να βγει από την κρεβατοκάμαρα και να είναι ήρεμη! Αν δεν το κάνει πάλι συνεχίζω μόνος μου να πίνω, όσκαρ είναι αυτά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα