Πολίτες και... πρίγκιπες

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Πολίτες και... πρίγκιπες

bet365

Η προσμονή των αγώνων του Champions League εξιτάρει τον γεροΓιοβάισα, που ευλογεί τα γένια των συμπατριωτών του, ιδιοκτητών της Μονακό.

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες. Πόσο μου αρέσουν αυτές οι μέρες του Champions League. Ξεκίνησα τη μέρα με υπέροχες μπλίνι με μέλι, απέφυγα πολύ εύκολα τη γκρίνια της Σβετλάνα, γιατί η δουλειά είναι δουλειά, και φαντάστηκα τι ωραία που θα ήταν να κάθομαι δίπλα στον συμπατριώτη μου, Ριμπολόβλεβ, στο Μόντε Κάρλο και να πίνω καφέ με θέα τη θάλασσα (μεταξύ μας ούτε ήλιο δεν πρόκειται να δω με τόσα καζίνο).

Οι Μονεγάσκοι, λοιπόν, κάνουν πράγματα και θαύματα φέτος και δοκιμάζονται στην Αγγλία απέναντι στη Σίτι. Εκεί, στο Νησί όπου μετράνε μόλις ήττα στη διοργάνωση. Οι πολίτες από την άλλη μπορεί να τρέχουν αήττητο σερί 8 αγώνων εντός έδρας, όμως στα νοκ άουτ η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική με μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία ματς. Έτσι, δεν θα μου προκαλούσε εντύπωση το Χ2, που προσφέρεται στο 2,30.

Από εκεί και πέρα, στα 4 από τα 6 ματς της φάσης των ομίλων και για δύο ομάδες είχαμε G/G, που πληρώνει 1,65, ενώ θα πάμε και στα δικά μου, στα δύσκολα. Η Μονακό φέτος κατά μέσο όρο δέχεται πάνω από 2 κάρτες ανά ματς στη διοργάνωση και το over 2,5 στις κίτρινες για τους φιλοξενούμενους προσφέρεται στο 1,80. Η Σίτι από την άλλη με μέσο όρο μόλις 1 πληρώνει για λιγότερες από 1,5 κίτρινη κάρτα 1,91. Κρατήστε και το ότι να έχουν οι φιλοξενούμενοι περισσότερες κίτρινες κάρτες είναι στο 1,60. Τέλος, έχουμε και τα κόρνερ, καθώς στα 5 από τα 6 παιχνίδια της φάσης των ομίλων και για τις δύο ομάδες μέτρησαν περισσότερα από 10,5, επιλογή που θα βρείτε στο 1,95.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ατλέτικο. Και σου έχω πει πόσο γουστάρω τον Τσόλο, τον τρελό. Σε όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε under, που πληρώνει 1,55, με τους Γερμανούς, όμως, να σκοράρουν πάντα απέναντι σε ισπανικές ομάδες στην έδρα τους. Στο 1,45 θα βρείτε να σκοράρουν οι ασπιρίνες. Από εκεί και πέρα, η Λεβερκούζεν τρέχει το καλύτερο σερί στην ιστορία της εντός έδρας, καθώς δεν έχει ηττηθεί στα 8 τελευταία της ματς στο Champions League, με την επιλογή να πληρώνει 1,50.

Στα κόρνερ, στα 7 από τα 8 τελευταία εντός έδρας ματς της Μπάγερ είχαμε λιγότερα από 10,5, που πληρώνει 1,57. Τέλος, στα 5 από τα 6 ματς της Λεβερκούζεν στη φάση των ομίλων είχαμε λιγότερες από 4,5 κίτρινες κάρτες, που τιμάται στο 1,95. Αυτά αξιότιμε αναγνώστη μου, γιατί πρέπει να βγάλω την Σβετλάνα για καφέ να ισορροπηθεί κάπως η κατάσταση. Και μην ξεχνάς, το βράδυ θα πάρω με τη σειρά τα live του gazzetta.gr να σου στέλνω σημεία και... ρούβλια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα