Στη «γωνία»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Στη «γωνία»

bet365

Η Σβετλάνα έχει στήσει τον άμοιρο γεροΓιοβάισα στη... γωνία, όμως εκείνος βρήκε τη λύση και την μοιράζεται στο gazzetta.gr.

Καλημέρα αξιότιμοι αναγνώστες. Τι το ήθελα να τάξω βαρκάδα στη Σβετλάνα; Το χιόνι δεν σταματάει να πέφτει, όπως και η γκρίνια της. Λες και φταίω εγώ. Η διάθεσή μου, όμως, παραμένει ακλόνητη σε υψηλά επίπεδα. Ματσάκια κάθε μέρα, επιστρέφει και το Champions League, όμως αυτό θα μας απασχολήσει από βδομάδα. Προς το παρόν θα εστιάσω στην «ούγκαλ», που σημαίνει «γωνία». Έτσι λέμε τα κόρνερ εδώ πάνω αναγνώστη μου.

Προς το παρόν, λοιπόν, στρέφω την προσοχή μου σε Premier League και La Liga. Ο Κλοπ και η Λίβερπουλ βρίσκονται σε κρίση. Δέκα ματς στο 2017 και μόλις μία νίκη, που είναι το χειρότερο σερί από το 1993, όταν το κοντέρ σταμάτησε στα 11. Με την Τότεναμ, όμως, η παράδοση είναι πολύ καλή, καθώς οι κόκκινοι δεν έχουν χάσει ούτε ένα από τα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Ο Ποκετίνο από την άλλη δεν έχει κερδίσει ποτέ την Λίβερπουλ... Στο 2,25 θα βρείτε τον άσο, στο 3,40 την ισοπαλία. Από εκεί και πέρα, στα 4 από τα 5 τελευταία ματς των κόκκινων εντός έδρας είχαμε G/G, επιλογή που πληρώνει 1,70. Και εδώ έχουμε κόρνερ, καθώς στα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς είχαμε over 10,5, που θα βρείτε στο 1,91.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα έχει δύσκολη έξοδο στο «Mendizorroza» με αντίπαλο την Αλαβές στην πρόβα του τελικού Κυπέλλου. Σε αυτό το γήπεδο οι Καταλανοί δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα τρία τελευταία τους παιχνίδια... Στο 7,25 να μην βρει δίχτυα η Μπαρτσελόνα και απλά το αναφέρω. Σκληρό καρύδι οι γηπεδούχοι, οπότε δεν έχει αξία να ποντάρουμε στο διπλό. Αντίθετα, όμως, τα κόρνερ δίνουν τη λύση. Στα 6 τελευταία ματς της Αλαβές είχαμε λιγότερα από 9,5 κόρνερ, που πληρώνει 1,72.

Και η Ρεάλ ταξιδεύει στη χώρα των Βάσκων για το ματς με την Οσασούνα. Στη θεωρία, όμως, το παιχνίδι έχει μικρότερο βαθμό δυσκολίας. Η βασίλισσα έχει κερδίσει τα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια με 2+ γκολ διαφορά, επιλογή που θα βρείτε στο 1,60. Η ομάδα του Ζιντάν, όμως, έχει τα θέματά της στην άμυνα, έχοντας δεχθεί γκολ στα 5 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια, με το G/G να τιμάται στο 1,87. Από εκεί και πέρα έχουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει 8 γκολ σε 5 ματς με την Οσασούνα και ο συνδυασμός να σκοράρει ο Πορτογάλος με το να κερδίσει η Ρεάλ προσφέρεται στο 1,50. Η έκπληξη έρχεται από τον Οριόλ Ριέρα, που έχει 3 γκολ στα 3 τελευταία ματς με αντίπαλο τους Μαδριλένους και το να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 4,25. Κι εδώ, φυσκά, έχουμε κόρνερ, καθώς στα 6 από τα 7 τελευταία ματς των γηπεδούχων είχαμε περισσότερα από 10,5, επιλογή που θα βρείτε στο 1,91.

Τέλος, η Άρσεναλ του Βενγκέρ θα υποδεχθεί την Χαλ του Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος έχει αναγεννήσει τους Τίγρεις, οπότε το σημείο θα το αποφύγω. Θα σταθώ, όμως, στο ότι ο Αλέξις Σάντσες κάτι παθαίνει όταν βλέπει την Χαλ απέναντί του και έχει πετύχει 5 γκολ στα 3 τελευταία μεταξύ τους ματς! Στο 1,70 θα βρείτε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Φυσικά, θα κάνω και εδώ παιχνίδι με τα σημαιάκια, καθώς στα 6 τελευταία ματς των κανονιέρηδων είχαμε περισσότερα από 11,5 κόρνερ, επιλογή που πληρώνει 1,95.

Αυτά αξιότιμε αναγνώστη μου, γιατί η Σβετλάνα με έχει κολλήσει και μένα στη γωνία και δεν λέει να σταματήσει να γκρινιάζει. Που θα πάει, όμως, θα περάσει ο χειμώνας και θα ηρεμήσει. Μέχρι τότε έχουμε το στοίχημα και τα live του gazzetta, τα οποία παίρνω με τη σειρά. Μην το ξεχνάς, να έχεις το νου σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα