Από το Λονδίνο με αγάπη

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Από το Λονδίνο με αγάπη

bet365

Ο γεροΓιοβάισα κάθεται αναπαυτικά στη θαλπωρή του εξοχικού του και στέλνει με αγάπη στον... Αμπραμόβιτς τις προτάσεις του για το στοίχημα.

Καλημέρα σύντροφοι. Τον Ρομάν Αμπραμόβιτς (έτσι τον λέμε εδώ πάνω) δεν τον έχω γνωρίσει. Έχω επισκεφθεί την γκαλερί του στο Γκόρκι Παρκ στη Μόσχα, μία φορά ο δρόμος με έβγαλε στο Ανάντιρ στην Τσουότκα απέναντι από την Αλάσκα, όπου για πολλά χρόνια ήταν κυβερνήτης και ευεργέτης και όλοι εκεί μου είπαν ένα πράγμα: αν βάλει κάτι στο μυαλό του, δεν μπορείς με τίποτα να του το βγάλεις.

Ο Αντόνιο Κόντε φαίνεται ότι ήταν η ιδέα της χρονιάς και ο συμπατριώτης βρίσκεται κοντά στη δικαίωση, καθώς η Τσέλσι... πετάει. Τώρα, θα υποδεχθεί την Άρσεναλ με σκοπό να την... αποτελειώσει. Ήττα-σοκ για τον Βενγκέρ και τους παίκτες του μεσοβδόμαδα από την Γουότφορντ και αποφάσισε, μάλιστα, να τους δώσει ρεπό μέχρι το ντέρμπι! Στη Ρωσία, αξιότιμε αναγνώστη, ποτέ δεν ήμασταν υπέρ της τακτικής «μαστίγιο και καρότο».

Και το μικρό ταξίδι μέχρι το «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι πάντα άβολο για τους κανονιέρηδες, όπου μετράνε τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Συν ότι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την Τσέλσι και στα δύο ματς της σεζόν από το 2003-04... Κέρδισαν το πρώτο, οπότε καταλαβαίνεις που το πάω, με τον άσο να πληρώνει 1,95. Από εκεί και πέρα στα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο είχαμε N/G, επιλογή που θα βρείτε στο 1,85.

Στην La Liga περιμένουμε ωραίο ματς στη Βαρκελώνη, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπιλμπάο. Γνωστοί επαναστάτες οι Βάσκοι, όμως μόλις περνάνε τα σύνορα της Καταλωνίας κάτι παθαίνουν, καθώς οι μπλαουγκράνα μετράνε 12 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, το καλύτερο σερί που τρέχουν. Λογικά, λοιπόν, ο άσος είναι χαμηλά στο 1,25.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στα 31 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε μέσο όρο 2,9 γκολ! Στο 1,30 θα βρείτε το over, στο 1,80 το over 3,5. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε, όμως, αργούν να βρουν ρυθμό και μόλις 5 φορές φέτος έχουν καταφέρει να πάρουν το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, επίδοση που είναι η χειρότερη από τη σεζόν 2003-04. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία στο ημίχρονο στο 3,10, ενώ το να δούμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος πληρώνει 1,95.

Από εκεί και πέρα, στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε λιγότερες από 5,5 κίτρινες κάρτες, επιλογή που θα βρείτε στο 1,727, ενώ στα 5 από τα 6 τελευταία G/G, που πληρώνει 1,666. Τέλος, ο Λιονέλ Μέσι κάτι παθαίνει όταν βλέπει τα λιοντάρια από το Μπιλμπάο και τους έχει... φιλοδωρήσει με 20 γκολ στα τελευταία 25 ματς! Στο 2,30 τιμάται να βρει δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές.

Αυτά αναγνώστη μου, γιατί εδώ πάνω νυχτώνει νωρίς και πρέπει να βγάλω την Σβετλάνα για ψώνια. Μην ξεχνάς ότι μόλις επιστρέψω, ελπίζοντας ότι θα βρίσκομαι στην ίδια ψυχική κατάσταση με όταν βγω, αρχίζω να παίρνω ένα-ένα τα live του gazzetta μπας και βγάλουμε κανένα ρούβλι παραπάνω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα