Αποφεύγοντας το… σουαρέ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Αποφεύγοντας το… σουαρέ!

bet365

Ο Γερο Γιοβάισα πετυχαίνει μ’ ένα σμπάρο, δυο τριγώνια, αφού θα δει την αγαπημένη του Euroleague, θα αποφεύγει και τις κοινωνικές «υποχρεώσεις»!

Καλησπέρα σύντροφοι,

Δεν το έχω κρύψει ποτέ, ότι ο «Σάρας» είναι η συμπάθειά μου και όποτε υπάρχει ματς στο Κάουνας, αν κοιτάξετε προσεκτικά στις θέσεις πίσω από τον πάγκο, θα με βρείτε να θαυμάζω την πορεία του. Ξέρω τί σκέφτεσαι, ότι ακόμα είναι νωρίς, ότι πρέπει να δοκιμαστεί στο υψηλό επίπεδο κτλ, κτλ. Από μένα θα τα μάθετε όλα δεν είπαμε; Ο λατρεμένος Σαρούνας, μού θυμίζει στον πάγκο, έναν ψαρομάλλη κύριο που συνηθίζει να παίρνει ένα μελιτζανί σκούρο όταν εκνευρίζεται… Ε, με τέτοιο πρότυπο, λέτε να αποτύχει… Δε νομίζω.

Τέλος πάντων, κάθε φορά που ξεκινώ να γράψω για τον κόουτς Σάρας (αυτό δεν θα το συνηθίσω ποτέ), ξεφεύγω. Στα πρακτικά, λοιπόν, απόψε θα περιμένει τη Ρεάλ και, όπως γνωρίζετε φαντάζομαι, το γήπεδο στο Κάουνας δεν είναι και ο πιο… φιλόξενος προορισμός. Βέβαια, η Ρεάλ έχει προβάδισμα, έχει όμως και ντεφορμέ τον Γιουλ που στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται πως του λείπουν ανάσες. Βρήκα το under 17.5 πόντων του στο 1.75 και κοιτώντας τα στατιστικά του, είδα ότι δεν ξεπέρασε το line σε πέντε από τα έξι τελευταία…

Σκεφτόμουν να επιστρέψω στο αρχοντικό μου, αμέσως μετά το ματς, όμως η Σβετλάνα ετοιμάζει σουαρέ για τσάι και ομολογώ πως θα προτιμήσω να μείνω στο ξενοδοχείο μου στο Κάουνας. Εξάλλου έτσι, θα προλάβω και το Ολυμπιακός – Μπασκόνια, γλιτώνοντας και τις συζητήσεις για την κοσμική κοινωνία. Περιμένω να ξαναδώ τον Σπανούλη να επιστρέφει στο 100%. Δεν ήταν καλός στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, αλλά μου είπαν πως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, τον επηρέασε. Πέρασαν τέσσερις μέρες από τότε, άρα τον περιμένω να ηγηθεί ξανά των «κόκκινων» και βρήκαν το over 13.5 πόντων του στο 1.85. Ξέρω τί σκέφτεστε… Αν ο Σπανούλης ξεπεράσει τους 14 πόντους, δεν θα αποδειχτεί αρκετό για να κερδίσει ο Ολυμπιακός; Μεταξύ μας, ίσως όχι, γιατί η Μπασκόνια δεν λυπάται το… τρέξιμο και περιμένω ένα ματς παρόμοιο με αυτό του πρώτου γύρου στη Βιτόρια. 90-95 λένε τα χαρτιά πως έληξε εκείνο το παιχνίδι και βρήκαν το over 153.5 στο 1.67.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα