Ο Τάσος Δώνης ψηφίζει Aντετοκούνμπο στα Gazzetta Awards 2016!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο Τάσος Δώνης ψηφίζει Aντετοκούνμπο στα Gazzetta Awards 2016!

bet365

Ο επιθετικός της μεγάλης έκπληξης του γαλλικού πρωταθλήματος, Νις, λίγες ώρες αφ' ότου πάτησε Ελλάδα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ψήφισε στην... κάλπη των Gazzetta Awards 2016 και μάλιστα έκανε την έκπληξη!

Ένας από τους Έλληνες του εξωτερικού που κάνουν την δική τους καριέρα, είναι ο Τάσος Δώνης. Ο δεύτερος γιος του Γιώργου Δώνη, αγωνίζεται ως δανεικός από την Γιουβέντους στη Νις, στο πλευρό του Μάριο Μπαλοτέλι και βρίσκεται στην κορυφή της Λιγκ 1.

Φυσικά εκτός του ποδοσφαίρου, αγαπάει τον αθλητισμό και ερχόμενος στην πατρίδα δεν θα μπορούσε να μην ψηφίσει στα Gazzetta Awards 2016. Πάμε να δούμε τις επιλογές του!

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ψηφίζω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γιατί έχει καταφέρει να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και να είναι από τους καλύτερους σε αυτό...

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Διαλέγω την Άννα Κορακάκη, γιατί έφερε δύο μετάλλια στη χώρα μας. Ένα χρυσό και ένα χάλκινο, σε ένα αγώνισμα που δεν είμαστε παραδοσιακές δυνάμεις. Είναι πολύ σημαντικές διακρίσεις.

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Επιλέγω τα παιδιά της Ιστοπλοΐας. Με πολλές δυσκολίες, έκαναν την έκπληξη και από εκεί που δεν τους υπολόγιζε κανείς ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Μεγάλη επιτυχία.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο Δημήτρης Ιτούδης φυσικά! Κατέκτησε την Ευρωλίγκα και διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα στο μπάσκετ, από τον πάγκο μίας εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Εδώ με κέρδισε ο Παύλος Μάμαλος. Αυτό το μεγαλείο ψυχής που έβγαλε μόνο να σε συγκινήσει μπορεί... Τα έδωσε όλα και μας έδειξε πως πρέπει πάντα να βάζουμε ψυχή σε ό,τι κάνουμε, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό!

KANE KΛΙΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards