Ανανεώνεις ή κερκίδα...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Ανανεώνεις ή κερκίδα...

bet365

Ο Inspector Gazzet μ' ένα κάρο θέματα και προσπαθεί να τα διαχειριστεί γιατί δεν προλαβαίνει από τις πηγές του ανά την Ευρώπη!

Θα μπω κατευθείαν στο ζουμί Gazzettόπαιδά μου γιατί τα θέματα είναι πολλά και προσπαθώ όχι μόνο να τα βάλω σε μια σειρά αλλά και να τσεκάρω γιατί τα... σώτα αυτήν την περίοδο σκάνε βροχή. Θέλω να φιλτράρετε ότι σας πασάρετε και να μην τα καταπίνετε αμάσητα. Το σώτο πάει σύννεφο από μάνατζερ και από δημοσιογράφους.

Πρώτο θέμα και ΠΟΛΥ σημαντικό. Ρουφιανάκος καλός από Νέα Σμύρνη μου έστειλε το εξής μήνυμα. «Το άκουσα με τα ίδια μου τ' αυτιά. Το θέμα του Ανσαριφάρντ θα οδηγηθεί στ' άκρα. Εάν δεν ανανεώσει μέχρι τις 30 του Δεκέμβρη ο Ιρανός θα την βγάλει στην κερκίδα». Δεν μου φάνηκε τόσο τραβηγμένο αλλά ο ίδιος επέμενε. «Τα ίδια δεν είχαν γίνει και με τον Μπακασέτα; Τι να τον κάνει ο Πανιώνιος εάν κλείσει σε άλλη ομάδα για το καλοκαίρι. Στα επίσημα με τον Δέδε!»

Τον αφήνω τον Ανσαριφάρντ και πάω Θεσσαλονίκη. Με πήρε τηλέφωνο άνθρωπος από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με ρώτησε για Λέοβατς. Το έπιασα το υπονοούμενο και το έψαξα το θέμα. Οντως οι Κροάτες τον θέλουν και μάλιστα την θεωρούν και πολύ πιθανή... Μένει να δούμε τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο πρέσινγκ.

Τρίτο θεματάκι. Βάις και Ολυμπιακός. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ίσως παίξει τον Γενάρη. Ξεχάστε το. Ο Σλοβάκος γουστάρει Ελλάδα, γουστάρει Ολυμπιακό (δεν γουστάρει Μίτσελ αλλά αυτός κάνει μόνιμα διακοπές το τελευταίο διάστημα) θα ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη αλλά για την ώρα δεν... Τα λεφτά που παίρνει στο Κατάρ είναι καλά και θα το σκεφτεί το καλοκαίρι. Μέχρι τότε....

Τέταρτο θέμα. Διαβάζω στο gazzetta.gr τις τελευταίες μέρες ένα κάρο ειδήσεις. Μεταγραφές που μετά από λίγο επιβεβαιώνονται. Αυτή του Κυριακίδη στον Ατρόμητο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σας την επιβεβαιώνω εγώ. Ο Ατρόμητος και ο Γιάννης Αγγελόπουλος είναι μανούλες σε κάτι τέτοια ζητήματα. Και με το που... μυρίστηκαν την υπόθεση έκαναν την κίνησή τους κι έχουν μεγάλο πλεονέκτημα για τον παίκτη.

Πέμπτο θεματάκι. Είδα στο gazzetta.gr πως ο Κασάμι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό τον Γενάρη. Ο Ολυμπιακός το διέψευσε. Εγώ λέω ότι θα την κάνει από την Νότιγχαμ. Τώρα που θα πάει θα το αποφασίσει ο Ραϊόλα. Δυνατή πηγή πάντως μου το είπε ξεκάθαρα. «Ούτε τασάκι δεν θέλει ο μεγάλος να μείνει στην Νότιγχαμ...». Νομίζω ήταν κατανοήτος σε όλους σας ε;

Εκτο και τελευταίο θέμα για σήμερα. Για τον φίλο από την Θεσσαλονίκη που ρώτησε στα σχόλια για στόπερ στον Αρη. Φιλε μου καλέ, καλέ μου φίλε. Ο Αβραάμ είναι στην Ελλάδα πλέον και περιμένει καλές προτάσεις. Διάβασα το όνομά του και για τον Ολυμπιακό αλλά δεδομένα έχει γίνει επαφή με τον Αρη. Νομίζω είναι μια καλή εποχή ο Αβραάμ ν' αφήσει τις Ιαπωνίες και να γυρίσει στην Ελλάδα...

Συνεχίστε να με ακολουθείτε στο twitter και στο @InspectorGazzet εκεί που σας ενημερώνω για κάθε τελειωμένη μεταγραφή αλλά απαντάω και στις ερωτήσεις σας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet