Στο ΟΝΕ ΤΕΑΜ της EuroLeague ο Ολυμπιακός

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ» ΚΑΕ

Στο ΟΝΕ ΤΕΑΜ της EuroLeague ο Ολυμπιακός

Στο ΟΝΕ ΤΕΑΜ της EuroLeague ο Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα ΟΝΕ ΤΕΑΜ της EuroLeague, με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου να αποτελούν τους επίσημους πρεσβευτές της ομάδας στις διάφορες εκδηλώσεις του εν λόγω προγράμματος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:

«Ο Ολυμπιακός ήταν από τις πρώτες ομάδες που δήλωσε συμμετοχή στο One Team της Ευρωλίγκας και συνεχίζει να συμμετέχει σ’ αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα και για τη σεζόν 2016-17 στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά.

Όπως και πέρσυ, έτσι και φέτος στο συγκεκριμένο Εργαστήριο, τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορα παιγνιώδη ασκησιολόγια με μπάλα και χωρίς, καθώς επίσης και σε ομαδικές συζητήσεις γύρω από τον αθλητισμό, το μπάσκετ και όχι μόνο.

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους επίσημους πρεσβευτές της ομάδας, τον Κώστα Παπανικολάου και τον Ιωάννη Παπαπέτρου με τους οποίους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις του Προγράμματος One Team».

Best of internet