Η μεγάλη επιστροφή

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η μεγάλη επιστροφή

bet365

Το Champions League επιστρέφει και ο γεροΓιοβάισα δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του, αφήνοντας τη Σβετλάνα για το δικό σας καλό.

Καλημέρα αξιότιμοι αναγνώστες. Ο Αλσατός κατάφερε ξανά να βγάλει λαγό από το καπέλο του και η φοράδα μου, η Γιούλια, που δεν τον συμπαθεί καθόλου, ήταν σαν να το ήξερε. Ανήσυχη, δεν έτρωγε, δεν είχε όρεξη για τίποτα. Μου μοιάζει κατά κάποιον τρόπο βλέπετε. Από τότε που την μάζεψα από τη στέπα του Αλτάι, συνδεθήκαμε. Όπως συνδέεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Σπόρτινγκ.

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, επιστρέφει στο πρώτο του επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σπίτι, γνωρίζοντας ότι η Ρεάλ δεν έχει κερδίσει ποτέ τα Λιοντάρια στη Λισαβόνα. Επειδή, όμως, κάπως έτσι γράφονται οι ποδοσφαιρικές ιστορίες, το να σκοράρει ο άσος της Ρεάλ 2+ γκολ πληρώνει 3,80. Άλλωστε, οι Μαδριλένοι πάντα σκοράρουν στην Πορτογαλία. Το πρόβλημα είναι η άμυνα και οι εκτός έδρας επιδόσεις. Βλέπετε, έχουν δεχθεί 5 γκολ στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους και τρέχουν το χειρότερο σερί τους χωρίς νίκη στη διοργάνωση μακριά από την Μαδρίτη από την περίοδο 2006-08.

Στο 2,20 το over 3,5, στο 1,571 το G/G και στο 1,60 να φτάσει επιτέλους η ομάδα του Ζιντάν σε νίκη εκτός έδρας στο Champions League μετά τη φόρα που πήρε από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι επί της Ατλέτικο.

Ο φίλος μου ο Ριμπολόβλεβ έχει βρει την υγειά του στο Μόντε Κάρλο. Άφησε τα κρύα και είπε να κάνει τη χάρη στον Αλβέρτο και να επενδύσει στην Μονακό. Πήρε το μάθημά του και τώρα η ομάδα του βρίσκεται κοντά στην πρόκριση. Το μόνο που θέλει είναι ένας βαθμός εντός έδρας με την Τότεναμ. Οι εξέδρες του «Λουί Ντε» μου θυμίζουν αρκετά εκείνες στο Τιουμέν στη Σιβηρία. Τόσοι πάνε. Και όμως, οι Μονεγάσκοι μετράνε μόλις 2 ήττες στα τελευταία 19 εντός έδρας παιχνίδια τους για το Champions League εντός έδρας! Η τελευταία φορά που έχασαν ήταν από τους Ρέιντζερς το 2000.

Αυτή η αλεπού ο Ζαρντίμ το ξέρει καλά το παιχνίδι, ισοπαλία θέλει και γιατί να μην την πάρει; Στο 3,40 θα τη βρείτε εσείς. Από εκεί και πέρα, τρεις φορές έχουν παίξει οι δυο τους και στις τρεις σκόραραν αμφότερες, με το G/G να πληρώνει 1,727. Λέτε να πάμε για ένα ωραιότατο 1-1 στο 5,75; Τέλος, θα σας πω ότι σε όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε λιγότερες από 4,5 κίτρινες κάρτες, επιλογή που πληρώνει 1,60 και περισσότερα από 10,5 κόρνερ, που θα το βρείτε στο 1,80.

Κλείνοντας, έχουμε ματς που κρίνει πρωτιά και πρόκριση. Η Σεβίλλη υποδέχεται την Γιουβέντους. Οι ιταλικές ομάδες μετράνε 10 ήττες σε 11 ματς στην Ισπανία, όμως οι γηπεδούχοι δεν θα έλεγαν «όχι» στην ισοπαλία, που πληρώνει 3,00 και θα διατηρήσει το προβάδισμά τους, ενώ στην ουσία θα θέσει εκτός και την Λυών... Από εκεί και πέρα οι Σεβιγιάνοι δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ στη διοργάνωση, η Γιουβέντους έχει δεχθεί μόλις ένα και το under θα το βρείτε στο 1,571.

Αυτά για σήμερα αξιότιμοι αναγνώστες μου, γιατί οι δουλειές στο εξοχικό δεν τελειώνουν. Και με όλα αυτά τα ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, η Σβετλάνα έχει αρχίσει τη μουρμούρα για εκείνο το ταξίδι στο Σότσι που της έταξα. Μέχρι να πάμε, θα έχει φτάσει μέχρι εκεί ο χιονιάς και θα την πατήσουμε όπως ο Ναπολέοντας στη Μόσχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα