Εγκλημα, τιμωρία και… under!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Εγκλημα, τιμωρία και… under!

bet365

Ο Γερο Γιοβάισα επιστρέφει με πόνημα για τις μάχες της Euroleague και τον συνεπήρε ο λογοτεχνικός οίστρος του αγαπημένου του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι!

Τι μέρα και η σημερινή! Ηδη προσμένω να φτάσει το απογευματάκι. Το τζάκι ούτως ή άλλως καίει από το πρωί κι εγώ διαβάζω «Εγκλημα και Τιμωρία». Ο πρώτος τόμος από το αριστούργημα του λατρεμένου Φίοντορ έπεσε από την βιβλιοθήκη αμέσως με την κόρνα λήξης του Γαλατασαράι – Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα και σκέφτηκα ότι τυχαίο δεν θα ναι… Προφανώς και κανένας στο Φάληρο δεν είναι Ρασκόλνικωφ, αλλά όπως και να το κάνεις όταν προηγείσαι 6-20 και σου κάνουν σερί 27-2, ε, δεν μπορεί, κάπου «εγκλημάτησες». Γιατί όμως ξεκίνησα έτσι την κουβέντα; Α, ναι διότι ο Ολυμπιακός απόψε περιμένει την Μπαρτσελόνα κι εγώ βρήκα το over 153.5 στο 1.90, με τους «ερυθρόλευκους» να ξεπερνούν το line και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια τους ως τώρα.

Εδώ δίπλα, στο Κάουνας, ο –δεν μπορώ να τον συνηθίσω με κουστούμι- Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προσπαθεί να περάσει πνεύμα νικητή στην Ζαλγκίρις που παλεύει, αλλά όπως συνέβαινε με τους Σοβιετικούς στο Χόλιγουντ, στο τέλος φεύγει χαμένος. Απόψε όμως έχει μια ευκαιρία να σκάσει το χειλάκι του Σάρας, αφού υποδέχεται μια από τις αφελέστερες ομάδες της Euroleague, κι ας κέρδισε τον Ολυμπιακό την περασμένη Παρασκευή. Βρήκα τον άσο στο 1.62.

Μια και πιάσαμε το Χόλιγουντ, last but not least δεν λένε στις ΗΠΑ; Ε, κάπως έτσι έρχεται η μάχη της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό. Πολλά έχει ακούσει ο Νικ Καλάθης φέτος, όμως προσέξτε, διότι είναι πρώτος σε πόντους, ασίστ, ριμπάουντ και κλεψίματα για τον Παναθηναϊκό. Απόψε βέβαια, πρέπει να παίξει την καλύτερη άμυνά του, απέναντι στον Γιουλ που μοιάζει με καρτούν στην όψη, αλλά δαιμονίζεται με την μπάλα στα χέρια. Σκέφτηκα, ότι ο ένας θα έχει περισσότερο το νου του στο πως θα σταματήσει τον άλλον, οπότε ψηφίζω under στους πόντους τους, πηγαίνοντας κόντρα ακόμα και στις αρχές μου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα