Κωνσταντινίδης: «Απαράδεκτο το πρώτο πεντάλεπτο, τέλος ο Σάφτενααρ»

ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ 80-62

Κωνσταντινίδης: «Απαράδεκτο το πρώτο πεντάλεπτο, τέλος ο Σάφτενααρ»

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης απογοητεύτηκε από την κακή αρχή της ομάδας του που πέτυχε 2 πόντους στο πρώτο επτάλεπτο και αναφέρθηκε στον Σάφτενααρ που αποτελεί παρελθόν.

Κωνσταντινίδης: «Απαράδεκτο το πρώτο πεντάλεπτο, τέλος ο Σάφτενααρ»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου ανέφερε: «Να ευχηθώ ότι καλύτερο στην ομάδα α της ΑΕΚ στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συγχαρητήρια για τη νίκη. Τέτοια ματς εκτός έδρας με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, οι ομάδες έχουν τρεις επιλογές για το πως θα παίξουν. Μία να χτυπήσεις το ματς, μία να είσαι όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται και τρίτη να το αφήσεις τελείως. Με όλο τον σεβασμό στην ΑΕΚ προετοιμαστήκαμε για να έρθουμε να κερδίσουμε. Θεωρούμε ότι διαθέτουμε ποιότητα, ικανότητα και παίκτες για να κερδίσουμε τέτοια ματς. Άλλο τι θέλουμε, άλλο τι γίνεται μερικές φορές. Με στεναχώρησε το πρώτο πεντάλεπτο. Επιεικώς απαράδεκτο. Μπήκαμε πολύ άσχημα, αλλά γυρίσαμε το ματς όπως είχαμε κάνει με τον Άρη. Αυτό είναι δείγμα της ποιότητας που έχουμε. Το ότι κερδίσαμε δύο από τα τέσσερα δεκάλεπτα δείχνει κάποια πράγματα. Αλλά πρέπει να μας προβληματίσει το ότι δεν είχαμε την συγκέντρωση στα άλλα μέρη του αγώνα».

Για τον Σάφτενααρ: «Ναι αποτελεί παρελθόν. Ήμασταν μεταξύ Σάφτενααρ και Κράβιτς. Από το να ψάχναμε ξένο μέχρι να επιστρέψει ο Ντέγιαν, μας βοήθησε ο Σάφτενααρ, αλλά η επιλογή μου από το καλοκαίρι ήταν ο Κράβιτς».

Ο Χριστόφορος Ραζής από την πλευρά των παικτών: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Με τον τρόπο που ξεκινήσαμε το ματς κάναμε πιο δύσκολο το έργο μας. Όταν κάνεις τέτοιο ξεκίνημα δεν είναι ότι καλύτερο. Επιστρέψαμε στο ματς, αλλά στο τέλος είχαμε κενά διαστήματα και τελείωσε το ματς. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς. Να δούμε τα λάθη μας και να σιγουρευτούμε ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι παρόμοιο».

Best of internet