Με Τζαβέλλα για το τρίποντο της πρόκρισης

Με Τζαβέλλα για το τρίποντο της πρόκρισης

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην Καραμπάχ την Πέμπτη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Με Τζαβέλλα η αποστολή του «Δικεφάλου».

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα εναντίον της Καραμπάχ το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας – μετά το καθιερωμένο ζέσταμα – ήταν αφιερωμένη στην τακτική μέσα από ασκήσεις ειδικού σκοπού, ενώ στο τέλος οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην αντιμετώπιση και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στους Αζέρους αφήνοντας εκτός αποστολής τον τραυματία Κάμπος, τον ανέτοιμο Πέλκα και τους Κουλούρη, Κοροβέση, Γιαννούλη, Πούγγουρα.

Αυτοί που αποτελούν την αποστολή είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μαλεζάς , Κίτσιου , Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα , Κρέσπο , Χαρίσης , Κάνιας , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Τιάμ , Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα .

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θ’ αποσυρθούν το βράδυ της Τετάρτης (02.11) στο ξενοδοχείο και θα συγκεντρωθούν στο Μακεδονία Palace το πρωί της Πέμπτης (03.11).

 

Τελευταία Νέα