Αχ, αυτό το μηδέν...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Αχ, αυτό το μηδέν...

bet365

Ο γεροΓιοβάισα κοιμήθηκε καλά στο εξοχικό του και ξύπνησε με μία απορία: πότε θα κρατήσει η Ρεάλ το μηδέν;

Η Σβετλάνα κοιμήθηκε ήσυχη χθες το βράδυ και εγώ γλίτωσα την κρεβατομουρμούρα αξιότιμοι αναγνώστες. Ας είναι καλά η Σίτι και ο Πεπ με την ανατροπή στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Τώρα, θα μπορέσω να την πάω το ταξίδι που ήθελε στο Σότσι να ζεσταθεί λίγο το κοκαλάκι μας.

Η Βαρσοβία είναι ταλαιπωρημένη πόλη. Το ξέρω από πρώτο χέρι, καθώς βρέθηκα πολλές φορές εκεί επί ΕΣΣΔ για δουλειές. Κάπως έτσι είναι και η Λέγκια, που θα υποδεχθεί την Ρεάλ. Χάλια τα πάει στο πρωτάθλημα, χάλια και στην Ευρώπη. Η εξάρα της πρώτης αγωνιστική εντός έδρας από την Ντόρτμουντ μου θύμισε την τραγωδία της εισβολής στο Αφγανιστάν. Με ελπίδες ξεκινήσαμε, με εφιάλτες καταλήξαμε. Κάπως έτσι πήγε και το ματς στην Μαρδίτη την προηγούμενη αγωνιστική.

Απόλυτο φαβορί η Ρεάλ και ο άσος πληρώνει... ψίχουλα. Η ομάδα του Ζιντάν, όμως, έχει δεχθεί γκολ και στα τρία παιχνίδια της στον όμιλο, με το G/G να είναι στο 1,95. Μαχητές παραδοσιακά οι Πολωνοί, μπορούν να τα καταφέρουν, όπως ο Μπολεσλάβ ο Πρώτος ο Γενναίος, όταν κατέκτησε το Κίεβο. Κι ας παίξουν σε άδειο γήπεδο μετά την τιμωρία της UEFA. Η βασίλισσα, άλλωστε, θα παίξει χωρίς τους Πέπε και Σέρχιο Ράμος στην άμυνα. Οι Μαδριλένοι στα 4 από τα 5 τελευταία τους ματς έχουν κερδίσει και τα δύο ημίχρονα, επιλογή που πληρώνει 1,85 και έχεις καταλάβει ότι κάτι τέτοια μου αρέσουν, όπως το μέλι στην αρκούδα.

Ο Ρονάλντο πήρε και πάλι φόρα, κάνοντας χατ τρικ στο πρωτάθλημα, οπότε γιατί να μην τον ποντάρω για 2+ γκολ στο 1,95; Μιας που αναφέρθηκα σε σκόρερ, κρατήστε και τον Σανταντέρ της Κοπεγχάγης. Καλοί οι Δανοί εντός έδρας, 6 γκολ στις 7 τελευταίες συμμετοχές έχει ο Παραγουανός και στο 2,75 η απόδοση να βρει δίχτυα στο ματς με την Λέστερ.

Για το τέλος αξιότιμε αναγνώστη αφήνω τα ματς της Γιουβέντους με την Λυών και της Ντόρτμουντ με την Σπόρτινγκ. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε τα 6 under εκτός έδρας στα 7 τελευταία παιχνίδια των λιονέ στο Champions League, σημείο που θα βρείτε σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,05, ενώ από την άλλη έχουμε τους ταλαιπωρημένους από τραυματισμούς Βεστφαλούς και τα 8 συνεχόμενα G/G της Σπόρτινγκ εκτός έδρας στη διοργάνωση. Επιλογή που πληρώνει 1,666.

Και μην ξεχνάς αξιότιμε αναγνώστη, ότι ως τίμιος εργάτης κάνω και υπερωρίες στα live του gazzetta.gr. Γιατί εμείς οι Βόρειοι εδώ στην εξοχή, δεν έχουμε μάθει να καθόμαστε. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι έτσι γλιτώνεις και από την γκρίνια της γυναίκας... Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα