Πεπ, ήρθε η ώρα για εκδίκηση!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Πεπ, ήρθε η ώρα για εκδίκηση!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα στεναχωρήθηκε με τη... συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα στον Πεπ, τον έχει διαβάσει καλά τον Καταλανό και ξέρει πως ήρθε η ώρα να πάρει το αίμα του πίσω.

Λίγα λεπτά μου πήρε σύντροφοι να δω... μπροστά, πολύ μπροστά! Αν έχεις παρακολουθήσει τα ντερμπάκια της Μόσχας ξέρεις κάτι παραπάνω. Διάβασα και τους αριθμούς που έδιναν γκολ στα τελευταία λεπτά... Ο άσος στην Τούμπα βγήκε και μάλιστα σε καλή τιμή! Ελπίζω συντρόφια να με ακολουθήσατε. Εγώ πάλι ήπια μια βότκα στην υγεία μου, αυτοαποθεώθηκα και πήγα για ύπνο, αφήνοντας τη Σβετλάνα να παρακολουθήσει ήρεμα κάτι... μουσικό. Σε αυτά φίλοι μου είμαι λίγο άμπαλος!

Είδα όνειρο τον Πεπ Γκουαρδιόλα να κλαίει στα σκαλιά του Ετιχαντ και τον Μέσι να τον παρηγορεί. Ή που ο Αργεντίνος θα κάνει το μεγαλύτερο μπαμ στην ιστορία του ποδοσφαίρου ή που θα... ταράξει κι απόψε τον Πεπ. Το έκανε στο Καμπ Νου κι έφυγε ο Καταλανός με τεσσάρα στις αποσκευές. Είχα να στεναχωρηθώ τόσο από πέρσι το καλοκαίρι, όταν η αγαπημένη μου Ντιναμό έπεσε κατηγορία...Δύσκολα πάντως ο Πεπ θα διασυρθεί δεύτερη διαδοχική φορά, η Σίτι εντός πιάνει ρυθμό και στο Champions League βγάζει ποιότητα που δίνει βαθμούς. Βέβαια, στα δυο τελευταία στο Ετιχαντ δεν έχει κερδίσει, αλλά δεν πιστεύω πως θα... τριτώσει το κακό. Την τελευταία φορά που... έγινε ήταν το Δεκέμβρη του 2012. Τώρα όμως υπάρχει ο Γκουαρδιόλα. Ο άσος είναι στο 2.75 και γκολ ο Αγουέρο στο 2.00. Γιατί ο Αργεντινός; Γιατί δεν του αρέσει να ακούγεται πως φεύγει...


Δεν μπορώ τις... κομπλεξικές ομάδες. Αλήθεια σας λέω, αυτό φωνάζω τόσα χρόνια στη Σπαρτάκ και μόνος φέτος πάνε να με ακούσουν, γι αυτό και κρατάνε Ιταλό στον πάγκο. Ανοιξα τα χαρτιά μου και βρήκα ότι η Σέλτικ δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Γερμανία κι έχει μόλις μια νίκη εντός και εκτός! Που πάτε ρεεε Σκωτσέζοι. Πρώτα ψυχίατρος και μετά Champions League. Αν κερδίσει λοιπόν η Γκλάντμπαχ κρατάει τη.... φωτιά αναμμένη στον όμιλο. O άσος στο 2.00. Και τώρα που το πάτε πάνω να κάψω τα χόρτα στο κτήμα για να με αφήσει η Σβετλάνα να δω μπαλίτσα ήρεμος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα