OXI στις ομάδες, ΝΑΙ στους παίκτες!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
OXI στις ομάδες, ΝΑΙ στους παίκτες!

bet365

Σημαδιακή μέρα στην Ελλάδα και ο Γερο Γιοβάισα λέει το δικό του… όχι!

Εθνική εορτή στην Ελλάδα, αλλά, συγχωρήστε με, η Euroleague, Euroleague. Νιώθω ευλογημένος που ο Τζόρντι Μπερτεμέου άκουσε κάποιες από τις προτάσεις μου σε εκείνο το γκαλά στο Παρίσι και πλέον τις μεγάλες στιγμές, τις ζούμε μαζί. Ειδικά μετά το 3/3 της Τρίτης, όταν ξεπέρασα, αν και δεν είναι εύκολο, τον εαυτό μου.

Ομολογώ ότι με μια ενδελεχή ματιά στο πρόγραμμα, προτίμησα να πω το δικό μου «ΟΧΙ» σε σημεία και ομάδες. Αντ’ αυτού, μερικοί αγαπημένοι μου παίκτες, μπήκαν στο μικροσκόπιο, με πρώτο και καλύτερο τον Σόνι Ουίμς. Ο Αμερικανός πήρε το ρόλο του Τζόρτζ Κλούνεϊ στο Ocean’s Twelve για τις ανάγκες του σποτ της Euroleague και έκτοτε ανέβηκε πολλές… σκάλες στην εκτίμηση μου. Πάντα παραδεχόμουν το ταλέντο του, ωστόσο η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά κι άκουσε μερικά… σχολιανά από τον αγαπημένο μου «πίνχας». Ο Πίνι Γκέρσον δήλωσε ότι ο Ουίμς φταίει που απολύθηκε ο Ειντελστάιν από το τιμόνι της Μακάμπι. Ο Αμερικανός απάντησε με 23 πόντους απέναντι στη Γαλατά την Τετάρτη κι απόψε δοκιμάζεται στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις. Εδώ δίπλα δηλαδή, κι ομολογώ πως σκέφτομαι να πεταχτώ στο γήπεδο, μήπως λύσω τη μεταξύ τους παρεξήγηση. Ο Γουίμς πάντως ξαναβρήκε τον εαυτό του, κι εγώ το over 14.5 πόντων του στο 1.85.

Παρομοίως σε καλό… mood είναι και ο Νικ Καλάθης. Τον απόλαυσα από κοντά στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, τον είδα από την τηλεόραση μπροστά στο τζάκι απέναντι στη Μπάμπεργκ. Στο καλάθι που έκρινε το ματς, το ομολογώ πως ξέχασα την ευγενική μου ανατροφή, και στους πανηγυρισμούς ένα πανάκριβο κρυστάλλινο ποτήρι βρέθηκε στις φλόγες. Κρίμα το ποτήρι, κρίμα η Βότκα, κρίμα και το μουστάκι του μπάτλερ που «καψαλίστηκε» όπως ανασκάλευε την φωτιά εκείνη την ώρα! Τέλος πάντων, ξεφύγαμε. Ο Καλάθης λοιπόν, είναι πρώτος σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ στον Παναθηναϊκό κι εγώ βρήκα στο 1.85 το over 9.5 πόντων του απόψε στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα….

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα