Κρίνεται του Κατσικοκέρη στον Άρη

Κρίνεται του Κατσικοκέρη στον Άρη

Gazzetta team
Κρίνεται του Κατσικοκέρη στον Άρη

bet365

Ο Νίκος Κατσικοκέρης είναι η βασική επιλογή του Μάκη Κατσαβάκη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Άρη και η Δευτέρα είναι η πλέον κρίσιμη ημέρα για να προχωρήσει το θέμα.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον παίκτη του Εργοτέλη, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε χθες ως βασικός στην φιλική ήττα από τον Πλατανιά (2-0). Σήμερα αναμένεται να υπάρξει και νέα επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες, για να ξεκαθαρίσει το κατά πόσον μπορεί να προχωρήσει η υπόθεσή του.

Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς προτίθενται εκτός από κάποιο ποσό στην οψιόν αγοράς του, να δώσουν και δύο παίκτες ως ανταλλάγματα στους Κρητικούς, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μάκη Κατσαβάκη. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Κοτσώνης, ενώ ο άλλος είναι ένας από τους αρκετούς νέους που προπονούνται με την μεγάλη ομάδα.

Από εκεί και πέρα σε περίπτωση που δεν προχωρήσει τελικά η υπόθεση του 24χρονου επιθετικού, η λύση που φαίνεται να προκρίνεται είναι αυτή του Αριστείδη Σοϊλέδη της Δόξας Δράμας. Εξάλλου ο Κατσαβάκης γνωρίζει καλά τον παίκτη από την περσινή του θητεία στους Δραμινούς και θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει τις απαραίτητες βοήθειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα