«Παίζουμε για τη φανέλα του Αρη»

«Παίζουμε για τη φανέλα του Αρη»

Gazzetta team
«Παίζουμε για τη φανέλα του Αρη»

bet365

Ο Νίκος Αγγελούδης τόνισε πως το όνειρο του είναι να παίξει στον Αρη, όχι για τα λεφτά αλλά για την φανέλα και τον κόσμο, καθώς πέρσι δόθηκε δανεικός στην Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αγγελούδη στη «SportDay»:

Νίκο, έπειτα από τον δανεισμό σου στη Δόξα Δράμας, ξανά στον Άρη. Πώς κυλάνε οι πρώτες μέρες προετοιμασίας στην Ιταλία;

«Είναι η δεύτερη συνεχής σεζόν που ακολουθώ την προετοιμασία του Άρη. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Όνειρό μου είναι να παίζω στον Άρη και δεν θέλω κάτι άλλο».

Σε ποια θέση πιστεύεις θα σε δούμε φέτος, γιατί σε δοκιμάζει και στις πλευρές...

«Η θέση μου είναι αυτή του σέντερ φορ, αλλά όπου μου ζητήσει ο προπονητής θα παίξω. Μακάρι να παίζω! Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα και να αποδείξω ότι αξίζω μια θέση στο ρόστερ, γιατί όχι και στην ενδεκάδα».

Τι να περιμένουμε από τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου;

«Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά ο Άρης έχει τον κόσμο του. Είναι το καλύτερο κοινό. Από κει και πέρα θα είμαστε μια ομάδα με δύναμη και πάθος. Είμαστε όλοι Έλληνες, ξέρουμε τι σημαίνει ο Άρης και όταν παίζεις σε ένα γεμάτο Χαριλάου δεν μπορείς να μη δώσεις το 100%».

Μπορεί να ήσουν μέλος της Δόξας, αλλά σίγουρα γνώριζες και ενδιαφερόσουν για τα προβλήματα του Άρη...

«Έζησα με αγωνία αυτές τις καταστάσεις σαν ποδοσφαιριστής, αλλά και σαν οπαδός αυτής της ομάδας. Όλη μέρα ασχολιόμουν με αυτό. Ο Άρης, όμως, είναι μεγάλη ομάδα και ο κόσμος της θα τη βοηθήσει να τα ξεπεράσει σύντομα.

Εσείς οι ποδοσφαιριστές θα αντέξετε;

«Ναι, γιατί αγαπάμε τον Άρη. Δεν ήρθαμε για τα λεφτά. Παίζουμε για τη φανέλα, τον κόσμο και μετά για την προσωπική μας ανάδειξη».

Τι αποκόμισες από τον δανεισμό σου στη Δόξα;

«Ήταν μία καλή εμπειρία. Πήρα κάποια παιχνίδια και αισθάνομαι πιο σίγουρος με τον εαυτό μου και είμαι σε θέση να δείξω αυτά που μπορώ».

Ένα θετικό, σε σχέση με τους υπόλοιπους, είναι ότι γνωρίζεις τη φιλοσοφία του Μάκη Κατσαβάκη...

«Πλέον ξέρω τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και μπορώ να αποδίδω πιο εύκολα και να κάνω αυτά που θέλει ο ίδιος. Είναι ένα πλεονέκτημα για μένα αυτό».

Σκέφτηκες όταν έφυγες για τη Δράμα ότι υπήρχε περίπτωση να μην ξαναγυρίσεις στον Άρη;

«Δεν ήθελα να πιστέψω κάτι τέτοιο. Μου πέρασε κάποια στιγμή, αλλά προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι. Το όνειρό μου είναι να παίζω στον Άρη και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην Ιταλία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα