Ζητούνται... γκολ στον Άρη

Ζητούνται... γκολ στον Άρη

bet365

Το επιθετικό πρόβλημα είναι αυτό που προβληματίζει πάνω απ' όλα τον Μανουέλ Μασάδο, που ψάχνει λύσεις ώστε να καταφέρει ο Άρης να κάνει το 5/5 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Τα μόλις δύο γκολ των «κιτρίνων» στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, σίγουρα δεν είναι και η πιο τιμητική επίδοση για οποιαδήποτε ομάδα. Πόσο μάλλον όταν και τα δύο αυτά τέρματα σημειώθηκαν απ' τον κεντρικό αμυντικό σου, στην προκειμένη το Νίκο Λαζαρίδη και όπως είναι λογικό αλλά κι επόμενο, ο Μανουέλ Μασάδο βρίσκεται σε αναζήτηση λύσεων που παράλληλα θα φέρει και τους απαραίτητους βαθμούς στην ομάδα του, ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για την είσοδο στα πλέι οφ.

Το 5/5 είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη από εδώ και πέρα, όσο όμως δεν βρίσκει το... αντίδοτο στον επιθετικό τομέα, η επίτευξή φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη. Μπορεί η ομάδα του Μασάδο να έκανε το... καθήκον της απέναντι στον ΟΦΗ, ωστόσο γίνεται εύκολα αντιληπτό πως δεν θα είναι κάθε μέρα του αγίου... Λαζαρίδη, ώστε να βγαίνουν τα «κάστανα απ' τη φωτιά».

Η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της 26ης με τον Πανιώνιο αποτελεί ένα ερωτηματικό, αφού είναι εμφανές πως ο Νέρι Καστίγιο δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, απόρροια και των ενοχλήσεων που νιώθει στο γόνατο, στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. Γεγονός είναι άλλωστε πως ο Μεξικανός στο ματς απέναντι στον ΟΦΗ, συμπλήρωσε αισίως έξι «άσφαιρες» αγωνιστικές, αφού το τελευταίο του τέρμα ήταν στα Πηγάδια, απέναντι στην Ξάνθη, δηλαδή πριν από 1,5 μήνα.

Κι όλα αυτά ενώ ο έτερος λογιζόμενος ως βασικός επιθετικός, Καρίμ Σολτάντι μένει ακόμα... άκαπνος, ψάχνοντας ακόμα το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Άρη, έπειρα από 13 εμφανίσεις και 843 αγωνιστικά λεπτά. Πρόκεται για μία μεταγραφή που δεδομένα δεν έχει αποφέρει ούτε στο ελάχιστο τα αναμενόμενα, παρά την αισιοδοξία που υπήρχε όταν ανακοινώθηκε η απόκτηση του πέρυσι το καλοκαίρι. Όπως και να 'χει ο Πορτογάλος τεχνικός των «κιτρίνων» θα συνεχίσει να δουλεύει και τις επόμενες μέρες με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, περιμένοντας φυσικά να δει και θα μπορέσει να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του ο Νέρι Καστίγιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα