Ελπίζουν σε νέους επενδυτές

Γράφει ο... Αετός!
Ελπίζουν σε νέους επενδυτές

bet365

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία στην ΑΕΚ, όπου εκφράζεται ενδιαφέρον από δύο επενδυτές να μπουν στην ΠΑΕ, ενώ έχουν ήδη γίνει ενέργειες ενεργοποίησης παλαιών παραγόντων.

Την είδηση πως υπάρχει... άγνωστο αμερικανικό επενδυτικό fund για την ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ανδρέας Δημητρέλος. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως οι κιτρινόμαυροι έχουν σταματήσει να ψάχνουν για επενδυτές.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, οι Ενωσίτες εξακολουθούν να ελπίζουν σε επενδυτές – σωτήρες. Όπως αναφέρεται, εντός των επόμενων ημερών περιμένουν ειδοποίηση από δύο επενδυτές, αγνώστων για την ώρα στοιχείων, οι οποίοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να μπουν ενεργά στην ΠΑΕ. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα, και θα φανεί αν το σενάριο αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Βέβαια, δεν έχουν σταματήσει να περιμένουν εναγωνίως σε ενδεχόμενη βοήθεια από παλιούς παράγοντες, αφού υπάρχει συγκεκριμένη κίνησε σε εξέλιξη με τους ίδιους να θέτουν ρήτρες εμπιστευτικότητας και τα ονόματά τους να γίνονται γνωστά μετά το πέρας μιας εβδομάδας, σε περίπτωση που καταφέρουν να σώσουν τον σύλλογο προσωρινά, συγκεντρώνοντας το ποσό των 10 εκ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα