Ο Ξενιάδης και το... βιογραφικό του!

Ο Ξενιάδης και το... βιογραφικό του!

Gazzetta team
Ο Ξενιάδης και το... βιογραφικό του!

bet365

Ο Βασίλης Ξενιάδης φέρεται να είναι έτοιμος να σώσει την ΑΕΚ όμως μια απλή περιήγηση στο διαδίκτυο δείχνει ότι ήθελε να σώσει κι άλλες αλλά απέτυχε να το κάνει!

Το όνομα του Ξενιάδη ήρθε στην επικαιρότητα για την ΑΕΚ την Παρασκευή, ως ο άνθρωπος που θα δώσει τέλος στα οικονομικά προβλήματα και θα αποκτήσει το 51% των μετοχών οδηγώντας την Ένωση σε επιτυχίες... Ο ίδιος, μάλιστα, σε δήλωση του στο aek365.gr τονίζει ότι «δε θα βάλω 2,5 εκατ. ευρώ τώρα για την ΑΕΚ, θα βάλω 10 άμεσα και θα πάρω τις μετοχές».

Αν θα βάλει ή όχι τα λεφτά ο Ξενιάδης, αυτά τα 10 εκατ. ευρώ που προφανώς θεωρούνται... αστείο ποσό για τον ίδιο με βάση το στυλ στις δηλώσεις του, θα το δούμε... Το gazzetta.gr, πάντως, έκανε μια απλή περιήγηση στο διαδίκτυο για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και παρουσιάζει στους οπαδούς της ΑΕΚ τα αποτελέσματα, ώστε ο καθένας να σχηματίσει την άποψη του.

Τα... 20 εκατ. ευρώ στον Ηρακλή
Για την ΑΕΚ ο Ξενιάδης είναι έτοιμος, σύμφωνα με δική του δήλωση, να βάλει 10 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι του 2009 ήταν έτοιμος να βάλει και... 20 εκατ. ευρώ στον Ηρακλή. Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα της εποχής, αλλά τα λεφτά δεν μπήκαν ποτέ. Ο τότε πρόεδρος του Γηραιού μάλιστα, Αντώνης Ρέμος, είχε βγάλει την ακόλουθη ανακοίνωση αφού άκουγε για 20 εκατ. ευρώ αλλά δεν τα έβλεπε ποτέ...

«Αναφορικά με δημοσιεύματα που είδαν το φως σε μερίδα του Τύπου και αφορούν στο όψιμο ενδιαφέρον του φερόμενου ως «επενδυτή» κ. Βασίλειου Ξενιάδη για την Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ και τον πακτωλό χρημάτων που προτίθεται να δαπανήσει για την ενίσχυση της ομάδας, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής :

1. Από την πρώτη ημέρα που είχα την τιμή να αναλάβω την θέση του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είχα ποτέ «παρατρεχάμενους». Είχα και έχω πολύτιμους και ισότιμους συνεργάτες που αγαπάνε τον ΗΡΑΚΛΗ, προέρχονται από τα σπλάχνα της οικογένειάς του, μοιραζόμαστε μαζί το κοινό όραμα για την αγωνιστική σταθεροποίηση της αγαπημένης ομάδας μας και την οριστική ανάκαμψη της Π.Α.Ε. και είναι νυχθημερόν αντιμέτωποι με τα προβλήματα της ομάδας.

2. Έχω επαναλάβει και κατά το πρόσφατο παρελθόν ότι όποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ξέρει που θα με βρει. «Επενδύσεις» δεν γίνονται ούτε με δηλώσεις στις εφημερίδες, ούτε με κούφιες υποσχέσεις και παχιά λόγια. Και ασφαλώς δεν μπορούν να αποτελούν ούτε αντικείμενο δημόσιας διαβούλευσης ή πλειοδοσίας . Αν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση και συγκεκριμένο ποσό , και εγώ και η Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ με χαρά θα ακούσουμε και θα υποδεχθούμε όποιον έχει την διάθεση να βοηθήσει. Αν υπάρχουν είκοσι εκατομμύρια ευρώ προς διάθεση για την ομάδα, όπως ο κ. Ξενιάδης διατείνεται, ας μας τα φέρει να τα δούμε και να αρχίσουμε να μιλάμε σοβαρά. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι λόγια του αέρα.

3. Όσο εγώ είμαι Πρόεδρος της Π.Α.Ε. και για όσο διάστημα θα διαρκέσει η εκπλήρωση της υπόσχεσης που έδωσα απέναντι στον ΗΡΑΚΛΗ, τους φιλάθλους του και τον ίδιο μου τον εαυτό για την οριστική έξοδο της Π.Α.Ε. από το αδιέξοδο στο οποίο είχε οδηγηθεί, παιχνίδια στην πλάτη του ΗΡΑΚΛΗ είτε με την ιστορία της ομάδας, είτε με την αγωνία των φιλάθλων της δεν θα παίξει κανείς. Εάν ο κ. Ξενιάδης ενδιαφέρεται να εξασφαλίσει την προβολή του μέσω του ΗΡΑΚΛΗ, καλύτερα να το ξεχάσει και να βρει άλλους τρόπους δημόσιας προβολής, ίσως μέσω άλλων ομάδων, ίσως και μέσω ομάδων άλλων κατηγοριών. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν θα γίνει όχημα στις «φιλοδοξίες» κανενός.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
Αντώνης Ρέμος».

Το... λουκέτο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς!
Μια από τις περιπέτειες του Ξενιάδη είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έβαλε λουκέτο στην εταιρεία του, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, οι εποπτικές αρχές υποστήριζαν ότι βρήκαν στοιχεία υπεξαίρεσης χρημάτων και τίτλων από πελάτες! Ο μεγαλομέτοχος της Standard ΑΧΕΠΕΥ, ο Ξενιάδης δηλαδή, στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Αλ. Πιλάβιου, των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του πρώην γενικού διευθυντή Γ. Καλλία.

Η... σωτηρία Περαμαϊκού, Αγροτικού Αστέρα, Αίαντα Σαλαμίνας!
Αυτή τη στιγμή ο Βασίλης Ξενιάδης παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που θα σώσει την ΑΕΚ και θα βάλει μια και καλή τέλος στα οικονομικά προβλήματα της. Επαναλαμβάνουμε πως το αν θα γίνει ή όχι αυτό, θα φανεί άμεσα. Στο παρελθόν, πάντως, πέραν του Ηρακλή ο Ξενιάδης φέρεται να ήταν έτοιμος να σώσει κι άλλες ομάδες. Τον Πανελευσινιακό, τον Αγροτικό Αστέρα, τον Αίαντα Σαλαμίνας, ακόμη και τον Περαμαϊκό... Το πού βρίσκονται αυτές οι ομάδες, το ξέρει ο καθένας.

Ως gazzetta.gr παραθέσαμε τα παραπάνω στοιχεία που προκύπτουν από δημοσιεύματα των περασμένων ετών και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του για τον Ξενιάδη, που ήταν άγνωστος για τους ΑΕΚτσήδες μέχρι σήμερα. Στο κάτω-κάτω, θα μιλήσουν οι πράξεις σύντομα και θα φανεί αν ο Ξενιάδης θα βάλει άμεσα 10 εκατ. ευρώ και θα γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ή όχι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα