Αναδείχθηκαν οι πρώτοι νικητές του Coca-Cola Cup, η συνέχεια στην Πελοπόννησο! (pics)

Gazzetta team
Αναδείχθηκαν οι πρώτοι νικητές του Coca-Cola Cup, η συνέχεια στην Πελοπόννησο! (pics)

bet365

Το πρώτο τουρνουά του φετινού Coca-Cola Cup ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις Rentis Soccer Club! Επόμενος σταθμός το Άργος (5-6/11).

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο, το πρώτο τουρνουά του φετινού Coca-Cola Cup, στις εγκαταστάσεις Rentis Soccer Club. Οι πρώτοι νικητές για τους περιφερειακούς τελικούς της Αττικής βγήκαν μετά από μια συναρπαστική μάχη και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Περισσότεροι από 1.700 νέοι έδωσαν το παρών στους αγώνες, καθώς πήραν μέρος 240 ομάδες, με πάθος και ατέλειωτη δίψα για μπάλα.

Η κακοκαιρία του Σαββάτου δεν εμπόδισε τη διεξαγωγή των προκριματικών. Οι αγώνες έγιναν κανονικά την Κυριακή πριν από την τελική φάση κάθε κατηγορίας, όπου ο καιρός έγινε σύμμαχος των παιδιών και της προσπάθειας τους για την πρόκριση. Ο κόσμος που ήταν και αυτή τη φορά αρκετός, χάρηκε εξαιρετικά ματς, πολλά εκ των οποίων κρίθηκαν είτε στα τελευταία λεπτά, είτε στα πέναλτι.

Αξιοσημείωτο του χαρούμενου κλίματος και της θέλησης των νέων να χαρούν το παιχνίδι, ότι σε κανένα από τα δεκάδες παιχνίδια δεν χρειάστηκε, οι διαιτητές να βγάλουν κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Την Κυριακή, βέβαια, είχαμε και τους συναρπαστικούς αγώνες της τελικής φάσης, που ανέδειξαν τους τέσσερις νικητές (ανά κατηγορία). Τις ομάδες, δηλαδή, που θα πάρουν μέρος στους περιφερειακούς της Αττικής. Στιγμιότυπα από τους αγώνες και συνεντεύξεις από τους νικητές μεταδίδονται από τα κανάλια της Nova που συνοδεύει και φέτος τηλεοπτικά το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5.

Οι νικητές ήταν:

Κατηγορία 13-14 ετών: 1. Φλόμπες, 2. Πατήσια Σίτυ 3. Αμπαλιακός, 4. Αετός Αττικής
Κατηγορία 15-16 ετών: 1. Tigers FC, 2. Μοσχάτο 3. Μινώταυρος, 4. Κόλο-κόλο
Κατηγορία 17-19 ετών: 1. City Squad, 2. Black Bull,. 3. Cityzens 4. Κίτρινεσ FC

Το Coca-Cola Cup ξεκινάει την περιοδεία του στην Πελοπόννησο με πρώτο σταθμό το Άργος στο διήμερο 5 και 6 Νοεμβρίου. Οι αγώνες θα γίνουν Στο Football Center που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Άργους-Ναυπλίου. Θα ακολουθήσουν τα τουρνουά σε Καλαμάτα και Πάτρα.

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Αναλυτικοί όροι συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup, απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα καθώς και το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media:
FACEBOOK: facebook.com/CopaCocaCola.gr
TWITTER: twitter.com/CocaColaCupGR
YOUTUBE: youtube.com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα