«Φρέσκο αέρα» φέρνει το φυσικό αέριο στην Αυτοκίνηση

«Φρέσκο αέρα» φέρνει το φυσικό αέριο στην Αυτοκίνηση

Το FISIKON θα δώσει για άλλη μια χρονιά «πράσινο» τόνο στην έκθεση παρουσιάζοντας τις επιδόσεις του ως το καύσιμο της νέας εποχής.

«Φρέσκο αέρα» φέρνει το φυσικό αέριο στην Αυτοκίνηση

«Φρέσκο αέρα» θα φέρει στον κλάδο της αυτοκίνησης το φυσικό αέριο κίνησης FISIKON (εμπορική ονομασία με το οποίο η ΔΕΠΑ προωθεί το φυσικό αέριο κίνησης), το οποίο είναι ο βασικός χορηγός της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 η οποία διοργανώνεται από τις 22 έως τις 30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο).

Στην έκθεση το ευρύ κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα χαρακτηριστικά του φυσικού αερίου κίνησης, τις εξελίξεις στις υποδομές και το δίκτυο φυσικού αερίου στην Ελλάδα, τα οικονομικά οφέλη της κίνησης με φυσικό αέριο και τα νέα μοντέλα που διαθέτουν όλες οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η έκθεση πραγματοποιείται ένα μήνα πριν το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για την προβολή των νέων μοντέλων και των καινοτόμων τεχνολογιών που θα αποκαλυφθούν στο Παρίσι.

Μεταξύ άλλων στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», συμμετέχουν οι Alfa Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, VW και Volvo. 

Η θέση της φετινής διοργάνωσης ενισχύεται και για έναν ακόμη λόγο, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες μετά τις πρόσφατες αλλαγές στη φορολογία των αυτοκινήτων, που διαμορφώνουν νέες τάσεις στην εγχώρια αγορά. Οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι θα ενημερώσουν τους καταναλωτές μεταξύ άλλων για τα νέα μοντέλα, τις νέες τιμές, τις προωθητικές ενέργειες και τα νέα προγράμματα τους. Παράλληλα θα υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες, που είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του. 

Σε ένα 9ήμερο κορυφαίων επιδόσεων συμμετέχουν το φυσικό αέριο κίνησης και η συντριπτική πλειοψηφία των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι στην περσινή έκθεση οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 68.000.

Στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν περισσότερα μοντέλα στα προγραμματισμένα test drive. Ένα ακόμα νέο στοιχείο είναι η προσθήκη επιπλέον 2.500 τ.μ. εκθεσιακού εσωτερικού χώρου, που αναβαθμίζει την συνολική εικόνα της έκθεσης και θα δώσει ξεχωριστή λάμψη και την δυνατότητα συμμετοχής περισσοτέρων εισαγωγέων αντιπροσώπων.

Σε ένα 9ήμερο κορυφαίων επιδόσεων συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και θα παρουσιαστούν τα νέα προϊόντα, οι νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου καθώς και ο πληρέστερος κατάλογος αξεσουάρ και ανταλλακτικών.

Άρης Γαλανόπουλος: Η έκθεση θα σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχής και επισκέψεων

Όπως αναφέρει ο διευθυντής της έκθεσης, Άρης Γαλανόπουλος «Ως διοργανωτές έχουμε εντυπωσιαστεί από την απήχηση και την αναγνώρισή της από το σύνολο της εγχώριας αγοράς και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχώς καταφέρνει να συσπειρώνει τους σημαντικότερους εκπροσώπους του κόσμου του αυτοκινήτου και να αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου που επιδιώκουν νέες συνεργασίες και αύξηση της κερδοφορίας τους… Η έκθεση φέτος θα σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχής και επισκέψεων καθώς και παρουσίας στα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα της χώρας. Για ακόμα μία χρονιά το υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας θα είναι ο χώρος που θα φιλοξενήσει ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός μαζί με τις παράλληλες εκδηλώσεις του, αποζημιώνοντας ευρύ κοινό και επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι ήδη ανυπομονούν για την πραγματοποίησή του». 

Best of internet