Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενέργεια του STR8 «Spray your truth»

Gazzetta team
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενέργεια του STR8 «Spray your truth»

bet365

Χιλιάδες fans του STR8 μοίρασαν τις αλήθειες τους και απόλαυσαν μοναδικές εμπειρίες.

Η πιο «αληθινή» ενέργεια του STR8, Spray your truth, αντλώντας έμπνευση από τo νέο άρωμα STR8 LIVE TRUE, προ(σ)κάλεσε χιλιάδες φίλους, να ζήσουν έντονα και να μοιραστούν την κάθε στιγμή τους μέσω συναρπαστικών διαγωνισμών. Η διαδικασία απλή: ο κάθε ενδιαφερόμενος χρειαζόταν απλά να ανεβάσει τη δική του αλήθεια ώστε να μπει στην κλήρωση και να κερδίσει όχι μόνο μοναδικά δώρα αλλά και εμπειρίες!

Ξεκινώντας από το Μάιο οι μεγάλοι STR8 διαγωνισμοί φιλοξενήθηκαν στην ιστοσελίδα SprayYourTruth.com του STR8, η οποία «γέμισε» περισσότερες από επτά χιλιάδες αλήθειες! Οι νικητές των διαγωνισμών είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν ιδιαίτερα δώρα: να «χτυπήσουν» tattoo της επιλογής τους από την ομάδα του Dark Side Tattoo Society, να συμμετέχουν με φίλους τους σε αποκλειστική προπόνηση με τον καταξιωμένο παίκτη του basket, Παναγιώτη Βασιλόπουλο και να διαγωνιστούν ως ομάδα στο 3on3 streetball tournament, αλλά και να κερδίσουν δεκάδες συλλεκτικά δώρα από το Color Skate Shop.

Οι διαγωνισμοί συνοδεύονταν από μεγάλα θεματικά events, που καλύπταν τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των νέων, γεμάτων αδρεναλίνη fans του STR8. Στο 10o International Athens Tattoo Convention, το φεστιβάλ – γιορτή για τους λάτρεις των tattoo, το STR8 Live True κέρδισε τις εντυπώσεις και μαζί με τους Dark Side Tattoo Society ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη! Στη συνέχεια, το STR8 προσέφερε μοναδικές εμπειρίες skate και basket με τα πιο ξεχωριστά events τα οποία πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Το STR8, ως θερμός υποστηρικτής του 3on3 streetball tournament δημιούργησε το δικό του γήπεδο, χαρίζοντας προϊόντα περιποίησης στους χιλιάδες συμμετέχοντες και εξασφαλίζοντας αναμνηστικές φωτογραφικές στιγμές στο STR8 photo booth που υπήρχε στο χώρο. Την ίδια μέρα, στο Μοναστηράκι, το STR8 συμμετείχε στο πιο true event του καλοκαιριού, στο «Skateful 8 years of colors party» από το Color Skates Shop, δημιουργώντας μια υπέροχη street ατμόσφαιρα.

Για τελευταίο διαγωνισμό, το STR8 επεφύλασσε τη μεγαλύτερη έκπληξη σε όλους τους STR8 fans οι οποίοι ανεβάζοντας την αλήθεια τους μπήκαν στην κλήρωση για να κερδίσουν drone, Action cams και συλλεκτικά backpacks. Η κλήρωσε πραγματοποιήθηκε και οι περισσότεροι νικητές ήδη έχουν παραλάβει τα δώρα τους και τα απολαμβάνουν πάντα παρέα με το STR8 LIVE TRUE.

To STR8 θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά με νέα, ακόμα πιο ανατρεπτικά street και viral trends που ταιριάζουν στο γεμάτο ενέργεια και αδρεναλίνη κοινό του.

Λίγα λόγια για το STR8 LIVE TRUE:

Το STR8 παρουσιάζει το LIVE TRUE. Ένα νέο άρωμα που σε προκαλεί να απολαμβάνεις τη ζωή στο έπακρο, να γιορτάζεις κάθε της πλευρά και να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου μοναδικό τρόπο. Το νέο concept έχει βασιστεί στο moto του STR8, LIVE LIFE YOUR WAY, και ενσωματώνει αξίες, όπως ο δυναμισμός, ο ενθουσιασμός, η ανεξαρτησία. Το STR8 LIVE TRUE λανσάρεται σε άρωμα Eau De Toilette 50ml & 100ml, After Shave Lotion 100ml, Shower Gel 400ml και Αποσμητικό spray 150ml που χαρίζει ολοήμερη φρεσκάδα.

 

Τελευταία Νέα