Try Me: Hands-on στο Xbox One S με Fifa 17 και Forza 3 (pics & vid)

Gazzetta team
Try Me: Hands-on στο Xbox One S με Fifa 17 και Forza 3 (pics & vid)

bet365

Στο νέο επεισόδιο η Μαντώ Γαστεράτου και ο Δημήτρης Καρέτσος επισκέπτονται τον Κωτσόβολο και δοκιμάζουν κορυφαία παιχνίδια στην καλύτερη κονσόλα.

Κάθε γύρισμα Try me και μια ευχάριστη έκπληξη!

Αυτή τη φορά ξέραμε από πριν ότι η Μαντώ Γαστεράτου και ο Δημήτρης Καρέτσος θα «ασχοληθούν» με το Xbox One S, οπότε να μας συγχωρέσει η τροχαία, αλλά το... πατήσαμε λιγάκι. Υπάρχει καλύτερο ζέσταμα για το Forza Horizon 3;

Και αν βάλεις και την... τρίμπλα στο πάρκινγκ, κάναμε και την απαραίτητη προθέρμανση για το Fifa 17!

Ανεβήκαμε, λοιπόν, στον πρώτο όροφο του Megastore Κωτσόβολος στη Συγγρού και πήγαμε στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο.

Εκεί βρήκαμε τους «πολεμιστές» να ξεκουράζονται πριν τις... μάχες.

Μετά τα απαραίτητα «άντε ρε Δημήτρη ξεκινήστε να δούμε τίποτα» και τα «Μαντώ, πάρε τη Φεράρι στο Forza 3», το Xbox One S συνδέθηκε με την τηλεόραση!

Πρώτα όμως δύο λογάκια για το Xbox One S.

Ανοίγει παρένθεση.

Το νέο Xbox One έχει δυνατότητα βίντεο 4K Ultra HD, υψηλό δυναμικό εύρος (HDR), 40% μικρότερο μέγεθος και εξελιγμένο χειριστήριο. Σε αυτήν την θαυματουργή κατά κάποιον τρόπο κονσόλα, μπορείς να παίξεις τη μεγαλύτερη σειρά παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών παιχνιδιών του Xbox 360.

Παρά το μικρό του μέγεθος, έχει εσωτερικό τροφοδοτικό και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 500GΒ και χάρη στο HDR (θυμίσου σε παρακαλώ αυτή το HDR όταν θα βλέπεις το βίντεο παρακάτω, θα ξεκαρδιστείς με την Μαντώ) θα ζήσεις την εμπειρία των πιο πλούσιων, φωτεινών χρωμάτων, ακόμα και σε απαιτητικά σε παιχνίδια όπως τα Gears of War 4 και Forza Horizon 3.

Τέλος, το 4K Ultra HD θα σου προσφέρει το πιο ευκρινές, ρεαλιστικό δυνατό βίντεο και τη δυνατότητα μετάδοσης 4K περιεχομένου σε Netflix, ενώ παράλληλα θα μπορείς να παρακολουθήσεις ταινίες Ultra HD Blu-ray, με εντυπωσιακά ρεαλιστικά γραφικά. Το νέο Xbox One S, εκτός από κορυφαία κονσόλα, είναι και ένα κορυφαίο 4K bluray player!

Κλείνει η παρένθεση.

Πρώτη στάση: Forza 3!

Ο Δημήτρης πήρε την αμαξάρα του, (σημ: ένα από τα περίπου 350 που μπορείς να επιλέξεις στο παιχνίδι) και μας «ζάλισε» με τα drifts και την επίδειξη.

Η Μαντώ από την άλλη, δεν μας ζάλισε καθόλου, γιατί όλο έξω το έριχνε το super car της!

Το Forza Horizon 3 είναι το πληρέστερο racing game που έγινε ποτέ και ένα παιχνίδι που θα απολαύσεις μέχρι τέλους στο νέο Xbox One S. Απίστευτα lighting effects, υπέροχη αίσθηση ταχύτητας, πειστικά έως εκεί που δεν πάει τροπικά δάση, αφιλόξενες έρημοι και μεγαλουπόλεις με ουρανοξύστες, εξαιρετική μουσική ένας ήχος των κινητήρων που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις!

Δεύτερη στάση: Fifa 17.

Εδώ τα πράγματα κάπως... σοβάρεψαν.

Η Μαντώ και ο Δημήτρης αποφάσισαν να παίξουν ένα διπλό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, και εμείς κάναμε κερκίδα.

Και μπορεί ο Δημήτρης να θεωρούσε τη Μαντώ εύκολη αντίπαλο και ότι θα της έβαζε «3-4 γκολάκια στο χαλαρό», τα πράγματα όμως δεν ήταν καθόλου έτσι.

Χρωστάμε 2 λόγια για το νέο Fifa 17.

Tο Fifa 17 έχει νέες προσθήκες με κυριότερη το νέο Mode με τίτλο «The Journey». Στο «The Journey», λοιπόν, έχετε το ρόλο του 17χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Alex Hunter.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα Modes παραμένουν ως έχουν με μικρoπροσθήκες. Π.x., στο δημοφιλές FIFA Ultimate Team έχουμε την προσθήκη του Squad Building Challenges. Στο Career Mode (Manager Career) έχουν προστεθεί νέοι μακροπρόθεσμοι και βραχυπρόθεσμοι στόχο. Στα του gameplay, έχουμε ολική ανανέωση στις στημένες φάσεις, έχει προστεθεί δείκτης στόχευσης, ώστε να σεντράρετε ακριβώς στο σημείο που επιθυμείτε ευκολότερα και γενικότερα είναι πιο καλό από ποτέ!

Τόσο καλό που η Μαντώ το πήρε σοβαρά! Τόσο σοβαρά που έγινε ένα με την οθόνη. Στην.. κυριολεξία!

Η ώρα περνούσε και ο Δημήτρης δεν μπορούσε να της βάλει γκολ – μεταξύ μας κιόλας δεν έβλεπε.

Έτσι το λήξαμε.

Κανένας νικητής, κανένας χαμένος και όλοι χαρούμενοι που είδαμε σε δράση το Xbox One S.

Μέχρι το επόμενο Try me, δείτε το απολαυστικό πραγματικά video:

 

Τελευταία Νέα