Φεστιβάλ Αθλημάτων Special Olympics Hellas

Gazzetta team
Φεστιβάλ Αθλημάτων Special Olympics Hellas

bet365

Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, τζούντο, bocce και αντιπτέριση στις 12 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της μακρόχρονης και αρμονικής συνεργασίας του Δήμου Βριλησσίων με τα Special Olympics Hellas, διοργανώνεται Φεστιβάλ Αθλημάτων Special Olympics Hellas, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10.00-14.00.

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε αθλητές των Special Olympics Hellas, μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε φορείς Ειδικής Αγωγής, με σκοπό την από κοινού συμμετοχή τους σε αθλητικές δράσεις.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επίδειξη των επίσημων αθλημάτων και προγραμμάτων Unified Special Olympics, όπως Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση, Τζούντο, Bocce και Αντιπτέριση.

​Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η Δήμητρα Κοροκίδα, χάλκινη Παραολυμπιονίκης του Ρίο στη σφαίρα, και ο γνωστός σε όλους Παναγιώτης Γιαννάκης.​

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2016 (EWOS),η οποία έχει ως στόχο να προάγει τον αθλητισμό και τη φυσική δραστηριότητα και την προαγωγή των δικαιωμάτων των ατόμων με διανοητική αναπηρία.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

 

Τελευταία Νέα